[巴絲都入] 男友抽插幾耐射 最舒服?

376 回覆
15 Like 10 Dislike
其實係咪個個女搞都會高潮,未試過扑野高潮好似好爽感 都想試下 會舒服但未去到高潮,豆高潮就會 但男朋友人肉打裝機

J插係好少女會黎到 正常
試下用手整到G點高潮 比起豆仲正仲耐
我諗20分鐘左右
最好有少少前奏 加一陣指插 插入~15mins就爽皮

最憎插左入去又無力 節奏又亂 但又可以keep到成個鐘 折磨
上半場佢插我45分鐘
跟住中場休息15分鐘
之後下半場到我插番佢45分鐘
諗起都扯
有無巴絲有用埋震蛋做輔助?
有無邊隻好?
想試吓

我得好少水
不過好鍾意啪啪

有無試過之前飲返幾啖水先啪啪啪?
個人經驗如果好耐都唔飲水
就算幾high都唔係好夠濕
容易磨到痛

試過
會好似想屙尿但屙唔出咁
好驚男朋友會搵過第二個

佢抽插緊時好急尿又係咩玩法
男人鍾意多水定少水
會唔會覺得多水好淫賤

一定鐘意多水
淫唔淫賤就好難講
不過性冷淡既就多數少水

我得好少水
不過好鍾意啪啪

有無試過之前飲返幾啖水先啪啪啪?
個人經驗如果好耐都唔飲水
就算幾high都唔係好夠濕
容易磨到痛

試過
會好似想屙尿但屙唔出咁
好驚男朋友會搵過第二個

你少水唔係搵個第2個嘅理由喎
睇狀態
試過冇啦啦特別敏感1,2分鐘射左俾佢話
試過半個鐘都未想射佢叫我快D

會點話

屌你咁撚快我唔使爽啦
咁樣?

唔爭氣笑左
10-15分鐘
太耐會腫
成日都比男朋友屌到下面腫哂
我男友初頭秒射
我第一次都忍左十分鐘先射
其實都好睇我個日狀態
試過插一粒鐘我都仲係好爽
又試過插得三四個字我就乾
條女同之前啲仔做都未高潮過,又無人奶閪
有次我奶奶下(其實我都係鳩奶)佢同我講觸電 咁咪係咁攻豆豆,之後就喪叫一輪就有條河流仔 但唔係噴
佢話係高潮,未試過咁high。我又唔識呢啲,係咪高潮+潮吹左
條女啲水又唔係多,前戲可以做啲咩先挑得起佢性慾

似乎係高潮但又唔係潮吹
想令佢多D愛液, 不妨留意下佢身體邊度係敏感地帶
前戲可以多挑逗個D位置
但慾望黎講都要氣氛令佢投入

中左敏感帶會有咩反應 呼吸急速?
有冇絲打從來未試過出
唔知係咪成日玩震蛋搞到冇咁敏感⋯
早幾年仲係處又冇自慰得冇咁密會諗下都濕晒
而家諗成晚都冇乜水出
有冇方法可以提升翻敏感度

廿頭有過三個對手
第一個大家都係處我以為正常啦~比啲時間
但啪左一年有多次次都係得佢爽
第二個又高又大隻心諗一定同我high翻天
但成日軟嘅
到第三個 至今淨係同佢搞過一次
又識玩前戲有新招玩
佢一除褲我即刻 仲要硬到仆街
都幾舒服既~~~
但我真係好想知比人屌到出係點呀
其實呢,啪啪呢樣野,講兩個人的匹配度,有興趣的話,開係[學術台]吧!

講小小,等大家討論。
1) 如果個女人少水,男人越插得耐,佢會越痛,<— — 解決方法,一係用KY,二係換套,三如果冇用套的話,帶返個套。

2) 如果個女人多水的話,男人插幾耐都冇問題。

咦! 你又會問,點解女人會分少水同多水嘎?

只可以話每個人體質唔同,飲食習慣唔同。

你又會問,同一條女wor?都會有時少水有時多水呢?

啪啪呢樣野,又會受到環境和心情影響。

當然,最後係同條仔和條J,有關係。

詳細唔講了,大家互相學習,講得唔啱聽,當我冇講過,唔好插我。
其實呢,啪啪呢樣野,講兩個人的匹配度,有興趣的話,開係[學術台]吧!

講小小,等大家討論。
1) 如果個女人少水,男人越插得耐,佢會越痛,<— — 解決方法,一係用KY,二係換套,三如果冇用套的話,帶返個套。

2) 如果個女人多水的話,男人插幾耐都冇問題。

咦! 你又會問,點解女人會分少水同多水嘎?

只可以話每個人體質唔同,飲食習慣唔同。

你又會問,同一條女wor?都會有時少水有時多水呢?

啪啪呢樣野,又會受到環境和心情影響。

當然,最後係同條仔和條J,有關係。

詳細唔講了,大家互相學習,講得唔啱聽,當我冇講過,唔好插我。

嘎你老母咩
控制係20-30+15分鐘前戲
有冇絲打從來未試過出
而家諗成晚都冇乜水出

廿頭有過三個對手
但成日軟嘅
又識玩前戲有新招玩
都幾舒服既~~~

而加淨係諗已經滿足唔到你
有無試過比仔仔奶
所謂水其實應該係液嘛?水流流太稀,滑滑地至舒服
有冇絲打從來未試過出
而家諗成晚都冇乜水出

廿頭有過三個對手
但成日軟嘅
又識玩前戲有新招玩
都幾舒服既~~~

有無試過比仔仔奶

佢成日話好想 但我會覺得好老尷
覺得自己隻鮑唔靚
男人鍾意多水定少水
會唔會覺得多水好淫賤

一定鐘意多水
淫唔淫賤就好難講
不過性冷淡既就多數少水

好驚人地一摸落黎心諗咁錫幾錫就濕哂好淫賤

你愈濕 男人愈鐘意

多水先舒服喎
最理想時間係女友嚟完果時

嗰吓真係夾到傻,再加埋佢嘅叫聲

啱啱黎m淫到爆 錫幾啖都出哂水

咁究竟係水定係血
有冇絲打從來未試過出
而家諗成晚都冇乜水出

廿頭有過三個對手
但成日軟嘅
又識玩前戲有新招玩
都幾舒服既~~~

有無試過比仔仔奶

佢成日話好想 但我會覺得好老尷
覺得自己隻鮑唔靚

條條女都唔俾奶
咁咪奶曬全身
奶到大脾嗰陣時慢慢奶埋大脾隙
咁自然腿張開就奶閪
最理想時間係女友嚟完果時

嗰吓真係夾到傻,再加埋佢嘅叫聲

啱啱黎m淫到爆 錫幾啖都出哂水

咁究竟係水定係血

你屌緊D血

10-15分鐘1Q
要2Q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞