[巴絲都入] 男友抽插幾耐射 最舒服?

376 回覆
15 Like 10 Dislike
肥仔抽插超過十分鐘之後上氣唔接下氣 好辛苦 成日攰到插插下停左喺度 之後女朋友話:咿,成日插插下停
肥仔抽插超過十分鐘之後上氣唔接下氣 好辛苦 成日攰到插插下停左喺度 之後女朋友話:咿,成日插插下停

冇氣咪叫條女騎你,條女全程做死魚?
有時連埋前戲兩個鐘先夠

濕足兩個鐘?
一般就15分鐘 條女多數十分鐘左右就黎左。我就郁快d射完就算 佢話夠皮

你點知佢黎左

點呀青頭仔
有無絲打
講下自己鍾意比人插幾耐?

利申: 自己覺得1Q 十分鐘,每次2Q 就好滿足

有D難度
除非好有新鮮感
如果唔係要連續2Q都十分鐘好難下
一係儲得耐第一Q好快
一係第二Q要搞好耐先射

第2Q有時太耐,搞到好唔開心,會覺得自己唔夠好,所以男朋友射唔岀

第2q係耐d
除非好有新解感覺得好正好刺激
但正常屌開條女都唔會有依種感覺
依種感覺只有頭幾次屌條女/屌人地條女果陣先有

係咪意味住時間耐左,可能就無新鮮感,唔想再屌自己?
有無絲打

有D難度
除非好有新鮮感
一係儲得耐第一Q好快
一係第二Q要搞好耐先射

第2Q有時太耐,搞到好唔開心,會覺得自己唔夠好,所以男朋友射唔岀

第2q係耐d

會愈黎愈疏囉
你見d老夫老妻一星期都未必一次
快射巴打試下背書
eg 三字經
快射巴打試下背書
eg 三字經

笑左
其實女仔如果黎左之後,男既繼續好耐都唔射,女既會有d辛苦囉
搞得耐唔代表好同勁

Agger
但男人永遠唔係咁睇
搞得耐唔代表好同勁

其實係差tim.
不過都係人夾人, 控制力先係皇道, 有既話可以滿足多D人.

未預過女仔可以插二十分鐘以上仲有水出.
有就真係名器.
搞得耐唔代表好同勁

Agger
但男人永遠唔係咁睇

男人永遠以為自己插左好耐 條女一定好舒服
搞得耐唔代表好同勁

Agger
但男人永遠唔係咁睇

男人永遠以為自己插左好耐 條女一定好舒服

會咁以為嘅9成9青頭
靈感IQ稱得上 十分之高超
快射巴打試下背書
eg 三字經

我背乘數表 幾有用
想射啦已經

點解呀

唔知呀

Yeah

好心開返去成人台啦
15分鐘左右啦

純抽插十五分鐘,會唔會有時乾?

前戲10分鐘左右啦
跟住大概15分鐘抽插
一般就15分鐘 條女多數十分鐘左右就黎左。我就郁快d射完就算 佢話夠皮

你點知佢黎左

點呀青頭仔

我扑過咁多次都分唔出佢有無黎
可能佢從來都無高潮啦

我都唔識分
最多會見佢叫得大聲左
有無絲打

有D難度
除非好有新鮮感
一係儲得耐第一Q好快
一係第二Q要搞好耐先射

第2q係耐d

會愈黎愈疏囉

拍左2年keep住一星期2-3次
有無絲打

有D難度
除非好有新鮮感
一係儲得耐第一Q好快
一係第二Q要搞好耐先射

第2q係耐d

會愈黎愈疏囉

拍左2年keep住一星期2-3次

一星期2-3次其實已經算少左好多
岩岩一齊果陣係講緊可以1日2-3次
起碼半個鐘
快射巴打試下背書
eg 三字經

背開乘數表
不過佢屎忽向天 男上女下咁入真係忍唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞