[巴絲都入] 男友抽插幾耐射 最舒服?

376 回覆
15 Like 10 Dislike
次次都要1個鐘以上,仲要未必射得到

feel到ex其實會唔舒服,到後面佢冇水嗰陣會痛,但我都唔想架,其實我都覺得自己好似碌假鳩咁,得個硬字,淨係得你爽,我就冇咩feel

假鳩俠

仲慘過早洩,起碼人地可以屌到射

早洩自己爽,條女冇得爽
假鳩條女爽,自己冇得爽

條女畀你屌咁耐都未必爽啦

true,要成日check住有冇水,到咁上下卒爽佢粒豆就當完事了

feel到ex其實會唔舒服,到後面佢冇水嗰陣會痛,但我都唔想架,其實我都覺得自己好似碌假鳩咁,得個硬字,淨係得你爽,我就冇咩feel

假鳩俠

早洩自己爽,條女冇得爽
假鳩條女爽,自己冇得爽

而家我都係抱住不求射精,只求對方舒服嘅心態做愛

但求心靈上嘅滿足,同欺騙自己係度採陰補陽

女人都會想個男人屌到射先覺得滿足
玩佢粒豆豆佢好似仲爽過我屌佢
試過兩星期冇打丁 比女友含兩含
跟住插入既時候隊左幾野就射左
好柒

兩星期

其實我唸柒唔柒嘅觀念,男人先有,我唸你女朋友其實無乜咁唸

但會好無癮 又無高潮

幾下就完 完左仲要沖涼 唔啪好過

對唔住
3秒啦

有D難度
除非好有新鮮感
如果唔係要連續2Q都十分鐘好難下
一係儲得耐第一Q好快
一係第二Q要搞好耐先射

第2Q有時太耐,搞到好唔開心,會覺得自己唔夠好,所以男朋友射唔岀

第2q係耐d
除非好有新解感覺得好正好刺激
但正常屌開條女都唔會有依種感覺
依種感覺只有頭幾次屌條女/屌人地條女果陣先有

係咪意味住時間耐左,可能就無新鮮感,唔想再屌自己?

會愈黎愈疏囉
你見d老夫老妻一星期都未必一次

拍左2年keep住一星期2-3次

一星期2-3次其實已經算少左好多
岩岩一齊果陣係講緊可以1日2-3次

咁又係 之前我地一星期4-5次 長假日日食都得
不過要學識知足 拍拖唔係淨係得扑野的嘛

假鳩俠

早洩自己爽,條女冇得爽
假鳩條女爽,自己冇得爽

你估我想架咩

假鳩俠

早洩自己爽,條女冇得爽
假鳩條女爽,自己冇得爽

佢爽完用口幫你爽咪得

ex口技唔掂,一係就算,一係就用手chok到佢手軟

btw,奶lin加飛機真係好撚正
前戲都一個鐘
攬下錫下典下含下摸下

第2Q有時太耐,搞到好唔開心,會覺得自己唔夠好,所以男朋友射唔岀

第2q係耐d
除非好有新解感覺得好正好刺激
但正常屌開條女都唔會有依種感覺
依種感覺只有頭幾次屌條女/屌人地條女果陣先有

係咪意味住時間耐左,可能就無新鮮感,唔想再屌自己?

會愈黎愈疏囉
你見d老夫老妻一星期都未必一次

拍左2年keep住一星期2-3次

一星期2-3次其實已經算少左好多
岩岩一齊果陣係講緊可以1日2-3次

咁又係 之前我地一星期4-5次 長假日日食都得
不過要學識知足 拍拖唔係淨係得扑野的嘛

男人射精射得多鳩都痛埋 後生都叫勉強一兩日回復得到

早洩自己爽,條女冇得爽
假鳩條女爽,自己冇得爽

你估我想架咩

打少啲飛機加唔睇av
前戲都一個鐘
攬下錫下典下含下摸下

攬嗰下最滿足
最理想時間係女友嚟完果時

嗰吓真係夾到傻,再加埋佢嘅叫聲
一秒鐘

一插入魂嘅境界無得輸
試過真係返唔到轉頭
最理想時間係女友嚟完果時

嗰吓真係夾到傻,再加埋佢嘅叫聲

啱啱黎m淫到爆 錫幾啖都出哂水
其實真係唔知 無睇時間
不過次次都夠
10分鐘左右啦
最好換下姿勢會再舒服啲
一Q多數唔夠 2-4啦 不過唔好日日咁chur
有時連埋前戲兩個鐘先夠

濕足兩個鐘?

我好撚濕架
我男朋友成日驚我噴水
插緊既時候 我就算唔興奮個閪都好撚多水
我唔知點解 我好易乾同好易濕
插住訓
有時連埋前戲兩個鐘先夠

濕足兩個鐘?

我好撚濕架
我男朋友成日驚我噴水
插緊既時候 我就算唔興奮個閪都好撚多水
我唔知點解 我好易乾同好易濕

有時唔想扑野但比人摷兩下都濕晒
邊插邊捽
包佢爽死
5日
好睇feeling...
有d囡插撚左廿幾分鐘都未想射
有d囡插三四分鐘已經忍唔到(特別係好撚多水個堆)
同埋 我對狗仔式無乜抵抗力
一般用狗仔式/條囡訓係到突高個屎忽壓住佢屌
通常屌一兩分鐘
屌到成大脾都濕撚哂 我就好撚想射
一抆碌鳩出黎 成鳩都濕撚哂
好撚有征服感

對上一條女摸兩摸就好撚多水
訓訓下覺 用碌鳩磨下佢閪邊又出撚哂水
多水到 set好位就可以一野屌入去 再不停抽插 插撚醒佢
不過拍得個幾月就散左
快射巴打試下背書
eg 三字經

背開心經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞