[巴絲都入] 男友抽插幾耐射 最舒服?

376 回覆
15 Like 10 Dislike

有D難度
除非好有新鮮感
如果唔係要連續2Q都十分鐘好難下
一係儲得耐第一Q好快
一係第二Q要搞好耐先射

第2Q有時太耐,搞到好唔開心,會覺得自己唔夠好,所以男朋友射唔岀

第2q係耐d
除非好有新解感覺得好正好刺激
但正常屌開條女都唔會有依種感覺
依種感覺只有頭幾次屌條女/屌人地條女果陣先有

係咪意味住時間耐左,可能就無新鮮感,唔想再屌自己?

會愈黎愈疏囉
你見d老夫老妻一星期都未必一次

拍左2年keep住一星期2-3次

一星期2-3次其實已經算少左好多
岩岩一齊果陣係講緊可以1日2-3次

同居?

第2Q有時太耐,搞到好唔開心,會覺得自己唔夠好,所以男朋友射唔岀

第2q係耐d
除非好有新解感覺得好正好刺激
但正常屌開條女都唔會有依種感覺
依種感覺只有頭幾次屌條女/屌人地條女果陣先有

係咪意味住時間耐左,可能就無新鮮感,唔想再屌自己?

會愈黎愈疏囉
你見d老夫老妻一星期都未必一次

拍左2年keep住一星期2-3次

一星期2-3次其實已經算少左好多
岩岩一齊果陣係講緊可以1日2-3次

同居?

同居一開頭就好密
淫賤幾個月就好快做到厭架啦
試過半小時條女就話頂唔順 好似練緊腹肌咁
同佢搞未試過射得出
次次都要1個鐘以上,仲要未必射得到

feel到ex其實會唔舒服,到後面佢冇水嗰陣會痛,但我都唔想架,其實我都覺得自己好似碌假鳩咁,得個硬字,淨係得你爽,我就冇咩feel
試過半小時條女就話頂唔順 好似練緊腹肌咁
同佢搞未試過射得出

I know that feel bro
通常條女好爽架話粒lin會扯到行哂
有次搞到女友好舒服
不過唔知做乜幾分鐘就射左
插得耐女友會嗌痛 點解
佢鐘意我插耐啲,反而我俾佢插三分鐘都已經ok
Feel 到好爽個陣多數心入面計1000-7...

feel到ex其實會唔舒服,到後面佢冇水嗰陣會痛,但我都唔想架,其實我都覺得自己好似碌假鳩咁,得個硬字,淨係得你爽,我就冇咩feel

假鳩俠
不同體位不同時間,有時候一入即噴,有時候插十幾分鐘都未高潮,甚至會乾。
插得耐女友會嗌痛 點解

冇水咪痛囉大佬

你試下唔落ky揾支棍仔自插尿道

假鳩俠

假鳩俠

仲慘過早洩,起碼人地可以屌到射

假鳩俠

早洩自己爽,條女冇得爽
假鳩條女爽,自己冇得爽
唔計前戲 就咁抽插10到15分鐘夠啦
試過兩星期冇打丁 比女友含兩含
跟住插入既時候隊左幾野就射左
好柒

兩星期

其實我唸柒唔柒嘅觀念,男人先有,我唸你女朋友其實無乜咁唸

但會好無癮 又無高潮

幾下就完 完左仲要沖涼 唔啪好過
45分鐘最 prefect

Agger

假鳩俠

早洩自己爽,條女冇得爽
假鳩條女爽,自己冇得爽

條女畀你屌咁耐都未必爽啦

假鳩俠

早洩自己爽,條女冇得爽
假鳩條女爽,自己冇得爽

而家我都係抱住不求射精,只求對方舒服嘅心態做愛

但求心靈上嘅滿足,同欺騙自己係度採陰補陽
45分鐘最 prefect

Agger

前戲10至20分鐘
其餘抽插

假鳩俠

早洩自己爽,條女冇得爽
假鳩條女爽,自己冇得爽

佢爽完用口幫你爽咪得
有時屌45-60分鐘,條女都無癮

假鳩俠

早洩自己爽,條女冇得爽
假鳩條女爽,自己冇得爽

女人都會想個男人屌到佢射先覺得滿足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞