[巴絲都入] 男友抽插幾耐射 最舒服?

376 回覆
15 Like 10 Dislike

一定鐘意多水
淫唔淫賤就好難講
不過性冷淡既就多數少水

好驚人地一摸落黎心諗咁錫幾錫就濕哂好淫賤

你愈濕 男人愈鐘意

我覺得水太多會冇咁爽
要適量先最舒服

但多水易插好多
反而我覺得女方將對腳夾埋咁樣超舒服超易出

不過插插下好快攰 有咩方法可以練成淫慾打樁機

有水係抽插得快d
但感覺上冇咁爽
水岩岩好既話feel到一摺摺先攞命

我覺得有水爽d
不停抽插
屌到成大脾都係水
碌鳩長期比閪水包圍
之後抆出黎射 成手都係水

太多水會好似屌空氣?

唔會喎...
我覺得視乎個閪既鬆窄度
淨係計入洞抽插,次次唔夠2 分鐘就射左,點算好

唉 我一時時 最長都係10分鐘 但99.99%時間都係2-3分鐘 唔知係咪J短就易射 有時見到佢個樣好淫就勁想射 一入已經覺得好舒服 好爽 個心跳到勁快 卜卜聲

我之前都係咁
但後尾改善左
可能試下多用其他肌力發力或者
搞緊果陣諗無聊野

肌肉

人地話做運動有用 我本身都係運動jj黎 估唔到仆野咁廢 有時真係唔想再搞野....
10分鐘到啦 但係我男朋友插得好舒服
男朋友我愛你
我條撚有少少向上彎
所以傳教士同狗仔式都會令佢係咁高潮
佢本身多水又敏感
所以我同佢淨係計插多數20分鐘到完事

但我更中意前戲 起碼同佢黎15分鐘先
Btw條女識潮吹噴水

未親身見識過潮吹
點先可以濕啲?次次都比男朋友插到乾
試過半小時條女就話頂唔順 好似練緊腹肌咁
同佢搞未試過射得出

屌同你一模一樣
我條撚有少少向上彎
佢本身多水又敏感

Btw條女識潮吹噴水

未親身見識過潮吹

點解我唔覺得係尿
因為我插到一半拎番出黎
用個龜頭大幅度係咁左右磨佢陰核
咁多多少少都會磨到佢陰唇口
跟住聽到水聲 平時前戲手淫都會有個啲jap jap聲
跟住我以為佢同以往一樣漏出黎
點知成隻手掌feel到好熱 再拎上黎望濕曬
我望一望張床 一大攤水
跟住我即刻插番條撚入去
勁緊 緊過第一Q搞個陣
好似一層好厚嘅肉包實條撚咁
Btw有圖為證

[img]https://na.cx/i/70R22aH.jpg[img]

真係幸福
其實男人插好耐先射到係咪即係條女唔夠正
同埋想問吓巴打們通常拔出然後打飛機射定係拔劍射
好懷念以前有個女朋友好鍾意扑野
追住我黎含
個閪識夾人 夾到我條jer痺晒

唔關事 我試過戴同款套同條女搞
1個鐘先出同10分鐘都有
可能個個體位唔係刺激到佢龜頭最敏感嘅位
或者精神 氣氛影響

我信durex
入面射完再插幾下先抆番出黎

次次中出?

插到要爆先抆出黎射係肚到
耐唔耐就唔一定
好多原因 條女正唔正當然係其中一個因素
我條撚有少少向上彎
佢本身多水又敏感

Btw條女識潮吹噴水

向上彎撚
覺得自己條撚好型
我條撚有少少向上彎
佢本身多水又敏感

Btw條女識潮吹噴水

未親身見識過潮吹

點解我唔覺得係尿
因為我插到一半拎番出黎
用個龜頭大幅度係咁左右磨佢陰核
咁多多少少都會磨到佢陰唇口
跟住聽到水聲 平時前戲手淫都會有個啲jap jap聲
跟住我以為佢同以往一樣漏出黎
點知成隻手掌feel到好熱 再拎上黎望濕曬
我望一望張床 一大攤水
跟住我即刻插番條撚入去
勁緊 緊過第一Q搞個陣
好似一層好厚嘅肉包實條撚咁
Btw有圖為證

我同男友都研究過潮吹啲水係咩嚟⋯⋯但啲水都幾大陣味⋯⋯玩完次次都要清潔好撚煩
我條女乾到一滴水都無, 我啲ex全部勁多水, 試過張床會濕哂, 如果太多水會如入泥海, 無哂摩擦力, 太乾會入都入唔到, 就算入到都無好撚痛...唉, 我女友應該性冷感,

耐唔耐就唔一定

會唔會驚射咗d入面

唔關事 我試過戴同款套同條女搞
1個鐘先出同10分鐘都有
可能個個體位唔係刺激到佢龜頭最敏感嘅位
或者精神 氣氛影響

我信durex
入面射完再插幾下先抆番出黎

次次中出?

戴住套係入面射姐 唔係直接射落陰道

唔會唔戴?

耐唔耐就唔一定

會唔會驚射咗d入面

唔會 已經習慣哂係咩時候抆出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞