[PS4/XBOX/PC]World War Z

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
我無話唔ok喎 我都玩到20level
睇左youtube。睇到只係好想即刻玩返L4D2 其實仲有無人玩
大撚把
大把,但係低ping多數係支那ser
其實第一集真係幾快悶,
果時仲興網吧 , 同FD 落網吧玩左兩三個星期就冇玩,
隔一年出左第2集就好玩好多
D傻鳩用呢隻黎同AAA大作比做乜鳩
l4d最正係louis語音
朝早玩好多豬隊友

第一場一入game d傻仔係咁衝,之後死剩我諗住救人,點知npc死埋
第二場擋屍潮個陣隊友去左揀槍,擋完屍潮之後係度拎機槍 唔去集合,最後我要射隊友叫佢跟住我 之後聽到把鬼佬聲
不如講下有乜理由唔玩返l4d2而走去玩佢
咁l4d2咁撚多年
真係蒙眼都過到關
l4d2大把自製地圖啦。真係要玩你點會玩得晒

如果出隻差唔多既就會引一堆人玩返不如叫valve出l4d2 remaster
真係唔明點解cs zombie唔出3
其實聯手打zombie呢個提材可塑性咁高但咁多年都好似冇乜game廠出得ok
KF 1 - 2, L4D 1-2 d人都打到悶了...
所以少廠出新zombie game
自制好多都好劣

l4d 最好玩係對抗
咁你叫撚到valve整remaster未啊
valve仲整game架咩
remaster只係復刻
玩法係唔會有變。同你依家玩返l4d2一樣。只係換個名出咁解

DS出完remaster班人寧願想買返死戰版+UFO 高清patch
冇人要你解釋wo,咁出到未?
l4d到依家幾撚多年?
有無人一齊玩 PC
好撚多年又點?
出返隻一模一樣你就會玩新唔玩舊? 係咁既話你都幾弱智下
咁你衝出黎柒做乜鳩?
乜撚野不如叫valve出翻隻remaster
valve肯出既話呢隻game直頭唔會出啦
點解咁多人當佢高清l4d玩 點解d人寧願佢抄足d特感
咪就係因為valve唔撚出game囉
咁撚多年你叫到佢出未啊?柒頭
佢衝出黎講埋D 廢UP
岩岩入game不停話連緊ser
又話正在安裝
咩事

ps4
依家問緊你點解唔玩返L4D2。你同我講舊
我話舊唔係理由。2隻game如果玩法一樣新定舊有咩分別? 順便笑你班人見新game就鳩衝去玩,唔去理隻game有冇咩特別之處/好唔好玩

新game如果無野超越到舊game,又無獨特性咁出黎托柒咩。連特感都幾乎抄到足

你答唔到仲笑人衝出黎柒。真係唔知邊個先柒
咪你柒
咁撚多廢話搬龍門做乜鳩
你話點解唔叫valve出remaster嘛
我剩係得一個問題姐 你叫到未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞