[PS4/XBOX/PC]World War Z

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
隊長可以踢人
伏就一定無咩 但如果無fd一齊玩應該好快悶
隻game多左職業同升級啲槍攪到耐玩好多
越玩越似Left 4 Dead期待月尾Days Gone
咩職業啱新手用?
我屌你老母慢慢奶Epic袋底啦
而家唔係話係中資就屌
而係Epic最近好多負面野:
1. 被人發現佢會偷你電腦入面Steam folder入面嘅資料
2. 保安有問題,年頭好多Epic Account被Hack,網絡安全公司Check Point都係Epic login page搵到一個好大嘅安全漏洞
3. 直接攞錢撻人,係Steam嗰到搶Game嚟賣
不過睇返出WWZ間公司算講得出做得到,PC版係平左(PC版$31主機版面40)
只可惜果時佢地大概都唔知Epic保安咁伏
我屌你老母慢慢奶Epic袋底啦
其實你地d 憤青真係好撚煩,打隻game 又要反呢樣反果樣

你生活中係咪一樣大陸既野都冇呀?有就收皮啦煩膠

屌屌屌,煩唔撚煩呀
而家唔係話係中資就屌
而係Epic最近好多負面野:
1. 被人發現佢會偷你電腦入面Steam folder入面嘅資料
2. 保安有問題,年頭好多Epic Account被Hack,網絡安全公司Check Point都係Epic login page搵到一個好大嘅安全漏洞
3. 直接攞錢撻人,係Steam嗰到搶Game嚟賣
不過睇返出WWZ間公司算講得出做得到,PC版係平左(PC版$31主機版$40)
只可惜果時佢地大概都唔知Epic保安咁伏
EPIC有問題一回事啦 屌還屌
咁如果真係鍾意隻game想玩隻game 佢又獨佔
咁真係冇撚計架啵屌人老母做乜鳩
風險人地自己承擔既又冇影響你
等數位xbox ver,一陣8點早上開放
Ps4數位幾時有
days gone反而怕佢又係d重覆性大既open world game
呢排玩隻狼玩到越黎越大壓力
玩wwz減壓一流
你話隻game係自己出好似EA咁獨估都算
佢又唔係Sony同老任咁有自己平台
我屌佢 epic咁獨估擺到明搞到PC個環境,風氣變差
要做狗自己做飽佢,但唔該睇吓人地反epic係咩原因
就算隻game吸引,我寧願忍手唔玩
epic 做法跟大陸公司完全一樣就係用錢搶市場佔有率,用家商戶開頭一定有甜點,去到尾一定嘔返晒出黎或者嘔突
17號
EPIC 笑話 不了
幾點開波? PC數位版
佢地好似Sony咁有份投資隻game我就無話可說
依家做法係過橋抽板

好驚deep silver將Iron Harvest交埋出去 之前已經有前科
epic獨佔就唔好買
減壓一流 望住一堆堆屍咁掃低
啱呀 每樣野都係咁所以妥協
久而久之咪變得普及 錯都變啱啦係咪
有無第一人稱?
狗鐵狗巴 迫你搭 唔搭行路返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞