[PS4/XBOX/PC]World War Z

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
都有可能
放哂啲資源落屍既數量
令好多細節位都無左
V1.02 update
返緊工無得玩 有咩up
https://www.google.com.hk/amp/s/www.gamerevolution.com/guides/527659-world-war-z-1-02-update-patch-notes/%3famp

Fixed an issue with Lobo Bundle DLC not available to certain users
Fixed an issue that prevented US players from playing with other regions
Fixed some of the connectivity issues
根本同L4D完全兩回事

1. 打擊感廢,聲效廢,槍射落去無feel,爆炸效果完全係on9

2. 屍多得個多字,射死咗之後直接消失

3. 無氣氛,玩L4D會驚bommer噴,俾hunter騎,聽到witch會淆,打tank會有對抗大boss嘅感覺。呢隻game嘅所謂特感殺咗都唔撚知

4. 地圖太直接簡單,都係無乜氣氛,完全唔覺恐怖

唯一優點:女角正
Connectivity
同埋pre order content
無pre order過都拎左
咁我又未到枝枝槍都升過
仲有幾枝有用
眼殘理解錯

點解你會有得拎
啲槍好似玩具槍咁
我覺得似激光槍
畫面總衰撚過L4D
係d屍既效果衰姐環境未至於咁差
呢隻game同街人玩一定好撚悶 呢點無得駁
但同fd玩真心好好玩 又有得屌下 又有得叫救命
最辛苦係d護送任,
尤其d唔撚願行嘅AI
有冇巴打鐘意慢慢行一路搵下野行晒啲路先繼續推落去

但係啲隊友狂跑check point
成日都好想搵多啲炸藥
見住啲貨櫃/倉門無得開好唔開心
仲有啲豬隊友留係最後拖住件AI
最撚憎未裝好晒電網同炮塔就走去㩒掣
巴打玩PS4版?
同街場玩慘過同AI玩
Pc冇既
D豬隊友屌你老尾無撚用
成場好似得我同朋友2個戰力
認真無ultra wide?
咁我買ps4樣算
Yes
PS4
聽晚得閒先會再玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞