[PS4/XBOX/PC]World War Z

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
仲要三百有找
Ps4既巴打易唔易彈game
望左望佢個官網 , 屌呀冇正體字
唔玩電鋸就無問題
328叫佢食屎啦
玩左半日
冇彈game 冇斷過線
但係成一關守兩對鐵閘 有swarm 果陣好lag

利申:ps4 厚機
睇錯
同電腦玩最難仲難過打隻狼
有冇巴打玩左PvP
感覺點?
d屍消失得太快 上一秒打死佢 下一秒條屍都唔訓低就係我面前消失左
哇,琴日仲賣緊268,今日咁快賣到3舊幾
岩岩彈左GAME,可能同我係日本個關最尾係到同班路人洗屍既關係
暫時玩晒咁多關,係得莫斯科2節係全滅過,一黎太多位俾屍潮沖到入黎,二黎個地圖次次入去都有D入口封左,要揾第二個入口入
當l4d3咁玩其實幾好 最鍾意割草殺喪屍
啱啱psn買左,點解入到game話我未裝曬隻game,跟住又connect唔到佢個server
有冇巴打試過咁
佢裝到一半夠玩單人就會同你講玩得
但未裝哂玩唔到多人
巴打玩咩難度
有冇pc 巴打留個id 比我add 一齊玩
我想問係咪要清場先可以開門㩒制呢?
好似無人想去做咁,得我一個衝,俾人
姦又無人救
World War Z到底伏唔伏
排街場都滅左幾次團
睇人直播打,見到啲屍好似散步咁,爆炸、火嘅特效都令我好失望
想問有無region lock???
買左美國 同唔同到香港玩
好撚垃圾
1。打擊感on9地差
l4d2十幾年前嘅game都識斷手斷腳啦,佢整到射屍好似射豆腐咁。
2。屍潮水份居多,望上去真係好多屍,但唔知係咪子彈貫穿太強,定大部分屍識得自殺。總之一d壓迫感都冇,l4d2專家嘅屍仔都仲恐怖過佢
3。當玩家弱智嘅遊戲設計
設計左 d咁撚細咁撚空洞嘅地圖,都仲要加入完全嘅指路系統。玩兩場已經冇哂引,玩家真係玩上黎完全冇哂探索 慾,好似機械人咁跟住佢指令玩。
4。射擊後座力震過地震
佢個on9第3身系統都算撚數,唔想提。
但佢個後座力系統真係槍game黎講最弱智,射完畫面都震開,唔係講緊散彈,普通果d ar都係咁

總之勸大家買之前睇定d
可以我一開始都係就咁沖去電梯口
係,一定無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞