[PS4/XBOX/PC]World War Z

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
連線死server,單機又hang機
再咁落去無心機玩了
真心求教真係有l4d feel?
諗緊買pc定ps版好
Days Gone仲有9日出,唸緊數位定實體好
唔太好玩
L4D太神超越唔到
但作為高清L4D 可以接受
岩岩同fd玩左兩關,其實真係有l4d feel
幾隻特感都幾乎照l4d搬過黎咁濟
角色動作柒左d,二百蚊有fd一齊玩既話抵到爛
All platforms contribute issues

我想打機呀
我等steam出先買
希望你等到
護送撚樣係咪以色列個dr?
要等齊人先比開門
係勁多屍版
仲要有時一條友單獨行就會比人特別屍禁低
同埋試個一次一推屍衝過黎走唔切比班屍禁低
我玩單機,level低成日比人kick
開咗門條撚樣唔郁
開完門又要齊人入去
目前玩左1個鐘
關卡長度感覺上好 唔會太短又唔太長
物資補給都ok 但難度愈高應該愈唔可以鳩射

未來PVP應該會主打
職業初期特色未夠 人人都可以一樣既槍 我本身預期係一d人淨用手槍 一d人淨係用狙 或者加乘會相差好多

明顯缺點就連線問題 成鳩日斷 但相信明天會更好
近戰打擊感唔夠l4d黎 燒屍都唔夠真實 有時D屍會突然彈出黎又消失
升lv問題就算啦 隻隻game都係咁e+
感覺上後期內容會唔夠 因為地圖黎黎去去都係咁 冇得好似l4d咁自制地圖
所以好睇PVP係點
我想問down完係咪要更新埋先可以連wwz server
見佢game入面話正在安裝
尋日玩完,啲喪屍堆完都爬唔到上黎,企係度等咗佢地一陣都爬唔到上黎打我。特殊喪屍又少,隻creeper 一擒到上黎未開始爪我就死咗。感覺上AI 麻麻只不過屍潮睇落好勁,玩咗兩鋪退錢算
唔同職起手武好似唔同?
如果D職分埋限用咩槍感覺會好D
伏京
你玩簡單?
簡單跟住3個NPC 行都已經可以過關
等佢更新埋先,唔洗咁急
你較高d lv再試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞