[PS4/XBOX/PC]World War Z

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
淨係見佢把把槍都射纸咁已經
仲要得果4張地圖
我想問而家PS4係咪死左SER連唔到線
啱啱買左GAME同PS PLUS但係連極都連唔到
隻game望落幾好玩,但係唔夠兩日就喺twitch收咗皮
冇280 啲撚樣炒到上400 on99
400唔好買
絕對唔值
大家覺得下個post page1要有啲咩?
#碟版連DLC 唔洗買
隻game 暫時有3個缺點唔舒服
射擊感低,殺死D屍冇咩血肉橫飛唔太刺激,唯一密密麻麻迫埋黎有壓迫感同掃底曬係幾爽既
爆炸燃燒彈亦麻麻地

武器唔多,黎黎去去十款上下,職業技能有D廢同重複,大部份係加減傷,職業分化唔大冇咩強調職業特色冇專武

故事章節太少,多數位置路線重複要死守,版圖人物模組唔同咁解

不過好在都有人有俾報告
遊戲公司話會改善
屌,咁我應該係見到380 - 390至真。我見到Digital都係298,以為實體會再平啲。都唔係AAA game,估唔到咁都有得炒,CLS
250收左隻

係咪英文版 update 1.02自動變中文?
破門炸彈 未執過
c4都炸唔開 咩料
一係執 一係支援職升技自帶一舊
隻gmae洗唔洗ps plus
有,我都同FD share
我開頭都以為 CR= 爆門
你地有冇睇邊個角色故事覺得好吸引?
我自己最鐘意消防員
In this world , principles get you kill. when you give a hand , you're torn apart. if you hesitate, you died. so you wanna save someone? save yourself!
好型!
其實我覺得有點悶,尤其係PvP
尋晚我同朋友打最淺難度,居然可以過唔到
我都唔知佢地以前玩L4D點玩,行路永遠唔一齊,到我被怪捉住左,因為走太遠救唔到我
同埋打pvp,又要練技,我覺得好on9
pvp好垃圾 試玩兩鋪就冇再玩過 要同人鬥槍 玩cod唔撚好
成日遇到on9隊友 好戀戰 成日諗住清哂屍先行
隻game玩乜
我試過最後個波,大家上船就會贏,佢地係度要留係度清兵
係 我都遇過
見過執埋子彈先上船
已經冇乜貨 5月先再番 心諗都癡撚線。乜鳩都炒一餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞