[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
【#奬你E份禮 「Now E x HBO GO《權力遊戲》終極體驗」 優先入場證】
究竟坐上鐵王座嘅感覺係點?機會嚟喇飛雲!嚟緊4月10-23號,只要去太古城嘅「Now E x HBO GO《權力遊戲》終極體驗」,就可以一嚐坐上重達600磅 「鐵王座」嘅滋味🤴!同場仲可以同冰龍Selfie、大玩AR變身White Walker,仲可以企喺多面式3D立體畫上面猶如置身於神劇入面嘅震撼世界!

宜家只要答埋以下問題,就有機會贏得「Now E x HBO GO《權力遊戲》終極體驗」優先入場證2張,到時唔使同人迫,快人一步搶先置身Game of Thrones嘅世界,大玩特玩!

問題:你認為Game of Thrones入面邊個角色最值得坐上鐵王座 ?點解呢?

遊戲玩法:
1. 先like Now E Facebook專頁。
2. Like同Share 呢個有獎遊戲post。
3. 由即日起至4月7日於留言欄講低你嘅答案。
4. 答案最有說服力嘅10位就可獲得「Now E x HBO GO《權力遊戲》終極體驗」優先入場證2張,俾你帶埋個Friend一齊嚟玩!

條款及細則: https://bit.ly/2VavlRU

「Now E x HBO GO《權力遊戲》終極體驗館」詳情:
日期: 4月10-23日 上午11時至晚上9時
地點:太古城中心2樓中庭及中橋

倒數半個月,最終季開播前,重溫1-7季先啦:http://bit.ly/nowe_0402

#NowE
#最獨娛樂
#ForTheThrone
#GameofThrones #GOT
#HBOGO
#NowE與美國同日播放
#cityplaza #太古城中心
到時見啦
報到
留名啱啱尋日翻睇晒
個時間好閪
請左假.
我聽日應該都要著住返工衫過黎坐IRON THRONE.
照張相睇4巴打
太古個show會唔會有紀念品買
第八季播片頭果時
唔知kit Harrington 個名格離
會狼
定係龍sigil呢
係喎好少留意
其實我都係最近番睇
先第一次發現演員名格離有sigil
低能一問,想知now e 播最新一季同步播,是否有中文字幕?其實有無興趣租個地方一齊睇?
唔知, 我都係第一次sub, 但我睇開英文字幕所以ok
無中字都應該有廣東話配音
好撚緊張,究竟tyrion係唔係targaryen呢
夜晚個場應該有中字,朝早同步應該有英字掛
岩岩開始睇完第一季 我想問queen同jamie會唔會死求劇透
下果兩條撚樣第2季最後咪死左囉 炸到稀巴爛
今日有幾多巴打可以入去VIP場?
好興奮呀今日煲埋佢 唔該晒
撐Jaime真王子真主角揮手
我個名
唔洗客氣最後Robert 做左皇帝
Robert本身就係皇帝
咩最後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞