[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
臨尾叫肥仔sam去報串果下成個八婆咁
佢同肥仔SAM 講waiting for an old friend
好大原因係佢大左個樣好樣衰
天真過天真嬌個下攞命,明明最撚天真個個應該係SANSA條八婆,而家變左Tyrion
等我地無得再屌sansa無腦
sansa變左最醒果幾個點算冇得恥笑

另外想問, nowtv player 係咪睇唔到hbo 一定要用now en hbo go?
我響hbo go 睇冇字幕, nowtv player 就話睇唔到, 有冇人試過?
雖然SANSA而家有腦,但成個心機婊咁
扮咩
上網撳幾個制入信用卡number唔駛5分鐘
hbo go下面有個掣可以揀字幕
我世界杯個時簽佢送埋
我覺得劇情推進快都好應該
連wall都爆埋, army of the dead其實超快會殺到winterfell
太多支線搞嚟搞去反而好奇怪, 下集開始應該打喇呱
seed pls?
now隨身睇睇到
係個暫停係左下角好煩 兩次唔小心hi錯變番00:00
得返5集俾佢磨,我當大結局END 晒所有野。但而家有好多樣野未解決:
同夜王對決
JON 同龍母之間邊個先係正統
君臨CERSEI 點樣背刺北方
GREYJOY 內鬥?? 帶咁多傭兵黎一定要打下掛
仲未計而家Sansa stark 扭扭另另咁搞屎搞棍,龍母又要贏取北方國信任,第一集搞成咁乜都無解決到已且多左新問題,得返五集咁短時間真係唔呢個編劇點收
唔明呢啲講法係點樣成立
下集直接同ww開波
成個north大軍都唔夠打敗走
cersei euron俾ww打到仆街
jaime救世
咁就乜都唔使交代
Game of Thrones | Season 8 Episode 2 | Preview (HBO)

https://www.youtube.com/watch?v=R6YCfVe4eR0
she thinks she is smarter than everyone
應該又係去到最後大家擺陣 之後完 第3集先打
話晒最後三集都有80分鐘, 加埋已經係成集魔戒
要講晒所有劇情唔係問題, 係睇佢拍得好唔好睇啫
我都係睇YouTube d人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞