[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
我以為係指佢只生得出三個,而三個都係同jaime lannister 生,其他男人個D都唔會生存到,而個三個一定係金髮同lannister (gold is lannister)
The king will have 20 children and you will have three. Gold will be their crowns.
如果跟我理解,即係假設佢無老作,依個BB會好大機會難產。
而跟你理解,就係cersei 一定係老作,因為gold crowned children 得三個。
好明顯係扮有咗啦
Jamie好正氣
係理解佢係難產都講得通既。但呢個要睇係咪bb唔計啦。所以我都係傾向佢扮哂野。
唔係話佢supervise 個編劇團咩?即係佢都會一齊決定大方向點行
同埋我覺得又唔係tyrion蠢,佢似係盛世做文官治國個種,即係可以唔打仗就唔打,以和為貴,同埋唔想勞民傷財
亂世打仗七國咁亂唔係好啱佢。同埋佢係好多理論,好紙上談兵個種,佢同jaime唔同,jaime係個個時已經跟係tywin 身邊學嘢,但係tyrion係當佢無到,無心教佢,唔會解釋,唔俾問問題,無離開過casterly rock 因為老豆唔會帶佢周圍去,S1話佢最想就係行哂全世界,睇下同書有咩分別,佢同sam tarly好似,就係佢地學既都係自己睇書
所以係理論派,一到實戰就GG,要累積經驗
屌我已經除左褲,仆街唔料到
POOR UMBER BOY
同埋佢如果真係有bb,佢真係會肯同第二個,仲要係核突佬扑野咩? 有無絲可以代入下解釋下
不過騎龍使唔使騎咁耐
今集佢2個去龍個個shot
CG 崩哂
燒咗之後似targaryen個sigil
我成日都覺得肥佬會等埋套劇完左 睇下大家反應點先出埋本書
大家唔滿意套劇個結局既話 佢本書仲可以改
等到畢業終於等到
屌佢尖叫個下我嚇到鳩縮
佢地個世界應該冇咩所謂
鬼婆不嬲唔介意大肚搞野
同埋s1龍媽有咗都係咁同aquaman
有冇條龍望住jon同龍母kiss個樣既gif
肥佬有咁長命先算
可能一早寫好左 等緊試水溫
希望佢身體健康
dany今集笑得好撚開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞