[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
冇左書 班劇組handle唔到個角色 上季求求其其整死佢算
咁可能人地係學生百幾蚊都算多
不過尋日專程去咗太古subscribe
唔係打手,但當買紀念品都幾開心,雖然條隊好長整咗個coaster呢世都唔捨得用之餘,可以坐下個thrones真係好正,好少追劇追到可以現實見到,畢竟真係睇足八年,人生有幾多個八年

btw d staff 好好人,我帶住小朋友如果每次佢地俾個波波我都拎,尋日可能要拎住二十個波走
佢聽到put a prince inside時奸笑咗下
個八婆係咪真係有咗
Arya 應該唔會死掛
George R.R. Martin 個老婆話如果佢寫死Arya 就同佢離婚
我覺得佢係假大肚。
因為跟返season 5開頭佢去左搵個witch問佢既future.
Witch話Robert會有20個自己既小朋友, Cersei會有3個係自己既.
3個都會死哂。

依家咪死哂3個
有咩問題, 假假地都係一個皇
其實JON SNOW真係好蠢
有冇同佢地解釋過龍母真係救過佢地, 仲犧牲左自己一隻龍
D NORTHERN咁都唔接受
睇番youtube流出劇本,都幾多中,似乎個流程都係咁去
唔係LONELY啦, 佢諗諗下都係派軍糧鎮住EURON姐.
咪講呀
同意.
佢出曬名know nothing
所以估緊佢真係有咗
得一個原因生唔唔出

算唔算死亡flag
北佬不嬲野蠻
NED UMBER
應該真大肚, 上季同tyrion埋枱冇飲杯紅酒
HOUSE GLOVER
你信?
今集一扑完就飲
不如又諗下點令大家都信JON SNOW 係AEGON TARGARYEN
依家都係BRAN'S VISION同SAM既發現
都係幾口講口賠, 冇所謂證據...
milady not my lady lol
要威士忌呢套好過啦
邊度有
如果佢真係有左, 以佢咁錫自己仔女既性格 佢一定唔會反口會俾Lannister軍參戰。但佢一口應承完Tyrion就反口,我就已經估佢根本唔係大肚。佢只係做場戲俾Tyrion睇. 連Sansa都問Tyrion, 你唔係咁都信佢?! "I thought you were the cleverest person in the world"..即係話Sansa呢個slow learner都會估Cersei係扮哂野..但Tyrion心軟/覺得佢家姐仲有DD良心所以信左佢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞