[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
我有一個位睇唔明
cersei 叫bornn去殺佢細佬?係jamie 定tyrion?定兩個都要死?
咁佢唔係tvb黎架嘛
點會專登為你香港拍一個

唔播得一定硬cut 算9數
無買HBO GO 只能慢慢等SEED
溝有錢女
問題係jon先係真正王位繼承人

講左出黎就要睇龍女肯唔肯主動讓返出黎
就算肯 跟龍女班人又未必肯承認Jon
(即係同今集jon比人圍屌果個情形一樣)

Btw我最唔明點解要依個時間先黎話比jon知
佢依個時間點樣做都係死 係都打埋場仗先啦下話
本身買左NETIFIX,一個月睇唔曬一季唔係幾想買,等陣唔記得CUT又收左錢
如果你係Sam 咁大單野你都會即刻同佢講啦 佢仲要殺埋佢老竇bor
下一集就打啦
我諗應該都係打完仗先攤牌
仲有Jamie lannister呢..好精彩
新仇舊怨全部係哂Winterfell
但gendry 係私生子,唔係合法繼承人
其實我覺得今集係ok o既, 簡單講下北境人唔信任dany, 同埋有提到糧食同資源問題, 雖然之後應該會冇咗回事
係擔心佢後面唔夠集數然後又亂鳩咁推快劇情ja, 好似上季咁
肥sam係比bran推佢出黎講姐
本身佢知老豆細佬比殺左都無諗住講嘅

不過有個位我都幾想睇
就係龍女會點做
一直以來龍女角色(係觀眾角度)都係好正面
如果知道左jon先係真王 會唔會肯放棄王位
鳩估睇完今集似係dany最後會死, jon坐正
同埋歷史上黎講係targaryen最先統治7 kingdoms.
Baratheon係謀朝篡位。所以jon先係正統繼承人。
唔會咁易俾你估到啦,今日太監講咗一句Nothing is long lasting la
好撚正呀

利申絲
全套劇得佢同jamie愈拍愈型
其他男女角色都老到
條龍有連登acc會開咩post
我覺得係Jamie. 因為jamie走咗去winterfell, Cersei覺得Jamie背叛咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞