陳法拉息影五年拍美劇 為理想放棄物質生活 離婚後終遇一生最愛

395 回覆
5273 Like 49 Dislike
講咁撚多自己咪又係度懶係睇定d先,洗唔洗等拎埋oscar 先吹奏啊
甘法拉有咩作品值得吹奏?佢好似不斷重複講佢最后個學期攞晒A 😂 你上IMDB 睇下佢個profile 寫咩 真係得啖笑
梅姐書都未讀過啦 曼玉都無degree
佢地去Juilliard做客席嘉賓演講就差不多
出道甘多年都無代表作 去讀個MFA就吹到佢演藝女神咁
香港人真係好易厄 係香港人普遍學歷低先會吹奏這些藝人🤣
講到你自己好高學歷咁果下先好笑
唔洗攞Oscar. 努努力力做D好表演先係藝人本份
佢依幾年只係吹奏點讀書 無作品面世過
佢讀書前D戲 真係同林嘉欣/袁靚靚果D級數差廿皮踻
都係果句啦 讀個Juilliard MFA都要吹奏......
其實彭丹都係Juilliard 舞蹈系Undergraduate 仲要學費全免甘由中國考過去
彭丹level都唔會日講夜講自己學歷咁老土啦
得啦得啦,你睇得最定
大陸妹啲演技咁好,緊係straight A first hon 啦
甘你咪繼續用學歷來value 一個藝人既成就羅
我就真係只會用藝人既演出作品去value 啦
明明你自己用學歷去睇人先,咩學歷低先會吹奏呢d人

之後仲要懶係公正咁話唔好用學歷去衡

你話好笑唔好笑
脆弱啊! 你的名字是女人
哈姆雷特
太長唔 quota 但法拉 d 戲真心屎
甘法拉有咩作品值得吹奏?
咪係度懶公正啦on9仔你老母最值得吹奏
你踩到咁盡叫人點兜
香港人普遍學歷比其他發達國家低係事實同數據
連FYY 香港大學 nutrition undergraduate 都可以話係高學歷 我都係在連登先發現
北歐國家普遍學歷非常高
一個藝人有幾個degree 都唔會大驚小怪
家下係講緊你條撚樣用學歷睇人係幾咁弱智講埋d九唔搭八

抵你讀唔到master
你打幾百隻字話法拉有幾勁
但講唔出佢有咩代表作?
唉真係弱智仔黎邊個打出黎都未知

唔吹奏佢唔通吹奏你咩on9仔,打個中文都未識
我今年先試下係香港報master 收唔收無知
上年報左 Goldsmith 既MFA 收左我 私人理由無讀
其實讀個書真係何須吹奏?
我都報左牛津收左我,私人理由我都無讀
中文唔好 唔好意思
不過其實你吹奏法拉d咩 點解答唔到?
其實Goldsmith 既MFA 唔係好難入 😂
吹奏d咩要同你解釋辯論比賽
你老母生個弱智出黎又真係幾容易既
Captain Marvel應該搵佢拍
佢真係好令人敬佩,可以為理想堅持,又唔介意從零開始,行返佢想要嘅道路
就算法拉係咪有錢都好,至少腳踏實地,用努力實力換取返嚟,對佢嚟講甚麼都值得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞