陳法拉息影五年拍美劇 為理想放棄物質生活 離婚後終遇一生最愛

395 回覆
5273 Like 49 Dislike
原來本身成都出世,移民去美國
又咪係洋腸
法國駐日本外交官
係咪一定要嫁俾公屋仔先可以證明自己唔拜金?
痴線 而家有話錯你咩 你成堆野言下之意 就係話人哋名校出來冇鳩用呀嘛 就算名牌傳統學府成績出類拔萃都唔代表佢啲咩呀嘛

事實上人哋入到名校 已經係一部份實力/演技嘅證明 依類型嘅名校你本身冇翻咁上下portfolio 點會收你點會俾你面試 (你話你知名校嚟㗎 咁唔會係阿豬阿狗都去到啦)
入到去成績彪炳更加係 人哋對一個亞洲藝員嘅肯定
就咁而言已經屬於一件值得驕傲嘅事la

之後佢出到嚟 好似HBO依類型嘅大型製作團隊 你無返咁上下profile 人哋點會比casting你 正正係因為佢 係juiliard 出身成績出眾 人地screening 時 先至冇俾人第一浸screen 走 每一年全亞洲有幾多人走去apply
然後你個無知仔 竟然走去話人高學歷冇用

screen 完之後先去casting 再俾人取錄 再可以同Nicole做對手戲 成件事 名氣,實力,學歷缺一不可

最弱智係你竟然講乜嘢做唔到主角攞唔到Oscar 人哋啱啱先至喺美國出道 作品都未出街 你想佢點樣攞終身成就獎啊 無知都有個譜啊

以上咁多件事啊 如果係你條廢柴連燈仔求其做到一樣
你都即刻上嚟開晒post 你問我答啦 巴之閉咁la

人哋做到咁樣俾人吹奏下都唔得 我真係好想知下你有幾咁架勢堂
佢地真係酸到好核突
要現實中有幾失敗先會喺網絡上咁樣踩人
陳法拉就算貪錢,但佢真係有努力去增值自己
大陸女幾上進
juiliard全A畢業都唔重要

Btw法拉真係好勁真心配服
有錢有理想,冇錢夢都唔敢發啦
不過人有錢又唔係個個向更高理想目標行又真既
典型大陸囡囡作風
泊個好碼頭然後發奮增值自己
拎住前夫d 錢放棄工作 考個名校全a
搵個鬼仔做soulmate 開展人生新一頁
連登仔雙重標準唔係第一日嘅事啦
最經典 - 鄧文迪

Btw, 陳法拉係叻女嘅
梁詠琪隻臭閪搞到人無左份工
陳法拉吳彥祖
邊個叫雞會叫到娶埋返去
敵不過洋槍
係香港婚前協議其實無法律效力, 所以最多離婚前傾掂分小D, 唔會無得分, 唔好睇咁多無線師奶劇啦
離婚分身家之後搵鬼佬 贏晒
成日話我地歧視女人係雞

望吓人地陳法拉再望吓自己

俾着香港啲臭雞?
吊到金龜就乜撚都唔識㗎喇
https://www.linkedin.com/in/straschnov/
記者唔識睇英文?"擔任法國駐日本外交官"?人地做Intern ja!
"Prada美國CEO特別助理" ?一份3個月嘅臨時工...
唔好再吹大D?
有錢人要玩你,全部資產入晒基金,身上冇現金,離婚果陣要你倒賠都得呀

西女人就係成功既例子,老公全部家產係基金度,每月派少少息俾佢地,一離婚乜都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞