陳法拉息影五年拍美劇 為理想放棄物質生活 離婚後終遇一生最愛

395 回覆
5273 Like 49 Dislike
港腸佢唔膽
好型
香港之光

鬧佢咩?私生活唔檢點定周圍辣火頭
你唔好塞D我無寫過嘅野落我度.首先我從無話過Juilliard唔係名校.我一直都強調嘅係演藝行業唔同D醫生工程師咁行資歷架構,讀完個學位你就有個認可資歷可以攞牌,跟住有幾多年經驗就可以考高級D咁.演員首先無牌攞亦唔會話你有幾多年經驗就可以升做主角,你可以十幾歲未讀完書第一部戲就做主角攞埋獎都唔出奇,亦可以做幾十年都係一個配角無人識.所以某程度你講得O岩嫁佢讀邊間學校簽間經理人公司真係唔重要無乜了不起,因為無資歷架構嘅行業就只能夠用作品黎衝量佢嘅成就.所以其實就係參與嘅作品好唔好睇受唔受歡迎.要量化的話就係票房收視獎項.而唔係連作品都未睇到就覺得好了不起打晒飛機係度吹噓.平常地去看待一個演員履歷真係咁難咩?
佩服佢對演戲熱誠,但講到佢為理想放棄物質生活會唔會誇左d?
我諗佢生活質素應該好過大部份為生活而打份牛工既香港人啦
其實真
但我覺得佢係入到Juilliard
再加上自己係香港已經有一定影視作品
先可以接到而加呢個job

所以入Juilliard對佢黎講都重要
最後都係食洋腸
打柒batman都得啦
讚人地努力上進就叫做打飛機?
唔識HBO柒左又唔認
唔怪得你就上連登一路貶低人黎自我感覺良好
人地就進軍荷里活同金像影后演戲

乜野成就都唔當係一回事既人
現實都唔會被當係一回事

你既層次只係咁多就咁多
港女做唔到架喇
一夠年齡就要搵人埋單
支持全祼演出
連登仔真係咩都有得反
食唔食洋腸關你柒事咩
離左婚有錢人得果1000萬贍養費話多唔多話少唔少,好似講到個個有1000萬都會去外國讀書咁 我諗大把人會選擇買樓 投資而唔係追求夢想,加上好似講到連登仔有錢都一定有得入去讀咁
標題係記者寫姐,又唔係人地親自話自己係咁。
不過連登仔個個事業有成有車有樓有女對人要求係高d嫁la
有書卷味嘅女好正
咪係
如果冇贍養費佢邊有咁多錢去追夢
唔通真係tbb儲落d人工咩
吊。。。。又洋腸
之前成日同佢撩交嗌, 爭存在感個諸葛乜乜唔知點睇呢?
佢有無權拎你都知,你係陳法拉?
知唔知咩係婚姻協議書?
講到人咁貪錢,你估個個係死拜金港女咩
佢要搵錢,就唔走去讀書啦,無撚腦
I am very thanks them
你又知唔係嫁完有錢佬

比人當g 至 覺醒追夢
你秒左呢個post
所以你知?
起初我以為佢係拜金女星,但估唔到佢真係唔係入行搵釣金龜,真係鍾意戲劇。同埋佢明明係上海人,無急住去中國發展,而揀去深造讀碩士攻荷里活。從來唔局限自己眼界,呢樣真係勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞