最近睇達哥打機,感覺同以前差好遠

245 回覆
130 Like 420 Dislike
畀佢賺左30幾萬仲唔撚夠?
係咁自己同自己講野
十個睇台九個唔donate 唔subscribe
又係度指指點點說三道四

不過好在達哥一視同仁, 一個 viewer 都唔理
昨晚避光頭佬 好笑到仆街
過橋抽板冚家產,含撚啦
有冇人搵得返以前達哥教溝女
話條女頭上有粒星星係死兆星 你已經死了
youtube好似冇左
其實已經好難得,盡量都keep住平日開台2小時唔係易事黎!
高峰期一定係Sleeping dog,屍人,hitman嗰一年
其實做網絡紅人仲要咁樣打機真係好慘
一至五開台打兩個鐘機仲要不斷搵嘢講
然後成班on9小學雞就要求達叔做到聖人要求

永遠要提供免費娛樂,唔准射波唔開台,唔准變得唔好笑,唔准參與任何商業活動,就算搵錢都絕對100%唔准同大陸有關,連backup都唔准自己做返而要俾條友拎上youtube賺錢

隨住達叔年紀大咗加上工作越嚟越多,都堅持keep開台,而內容質素變咗都無可避免,希望大家多啲體諒達叔
https://www.youtube.com/watch?v=tD1vCMX-3fI
睇達哥一比人追就變燥狂真係好好笑
有同感
不過一至五、幾年都係咁開台,有貨都無晒貨
所以我希望佢可以真真正正放個長假,叉吓電
上個月放左一個幾月大假了
返黎fifa時段有好多事講
Sorry,講錯粗口
睇佢呢幾日玩bio

好明顯大部分人 係將達哥代入自己打機

佢地自己打機就係會睇人地攻略 speed run

成日提密碼 提路線 又屌佢唔識睇地圖 呢樣果樣

所以而家睇達哥玩 bio 直頭無視chatroom算撚數
係囉,睇佢初體驗先好睇,教哂點行仲有咩意思
達叔自己體驗,小學雞覺得佢好蠢、拉布
然後跟足chatroom要求順利過關,小學雞又覺得達叔技窮越嚟越悶又屌

真係好難服侍班大帝
的確好唔同 始終人紅咗個心態都唔同 而且連班觀眾都唔同晒 依家個chatroom無聊到仆街

利申:阿修羅開始睇
Chatroom來來去去都係
拉布 卡關 369 轉game
一係就屌達哥廢,一係就提水洗板
達哥冇得同觀眾互動,同以前差好多
利申:訓覺狗開始睇
屌 見到chatroom咁 點樣互動?
你6年前都6年後既自己會唔會一樣?
好難要求人地咁多年都唔變得架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞