最近睇達哥打機,感覺同以前差好遠

245 回覆
130 Like 420 Dislike
That's just how it works, next thing you know you'll be overrated
Hearing people say they miss the "old you, " it's crazy, ain't it?
一時時睇挽咩game re2
係咁畀成龍,x64同kitspy串
你點講中共都唔關我事
事實係你喺一個香港討論區用啲大陸人用嘅輸入法
我都冇興趣同你討論達哥因為達哥係香港人streamer, 大陸人嘅意見冇需聽
魔街理髮店
挽你自己碌鳩啦挽
farcry4 好睇過farcry5 其他贊同
玩恐怖遊戲都好嘅最鐘意睇佢亂玩
同chatroom互動你條毛咩
你去開番第一日玩bio2條片
個chatroom垃圾到咁撚樣
係人都冇心機睇

提下大家,你係有權唔睇
右上角交叉禁落去就係
唔好係到乜乜柒柒,唔啱睇請自便
玩apex調返轉,係咁幫達哥兜吹奏達哥
其實由幾年前開始出名果陣就唔同左啦,反而開始出名到依家個分別又唔覺好大
Farcry真係麻麻,其他追曬
的人係唔啱睇都要搞破壞,bio 2 setting 就咁問句光唔光,的人都可以鬧,之前講電影、劇集 情節,未開始講已經話”拉布“,正正係破壞緊其他觀眾睇緊嘅氣氛
唔多鍾意佢是但玩之後又踩隻game
前晚開夾萬真係睇到癲
而家達叔開左間公司,日日做到隻狗咁都仲要開台已經夠痴線,班撚屌觀眾仲要成日留低埋哂啲on9 comment,正常人都唔會想理個chatroom,佢仲要喺堆留言入面揀啲真係有意義嘅回應,其實開台打機真係唔係你諗得咁簡單

達叔仲要長期保持自high狀態,你有幾可見到佢真係冇精神咁開台,樓上班鍵戰淨係識屌佢唔好睇依樣嗰樣,其實只係因為人地紅左,唔再同你地一樣係窮L,就求其搵樣野憎佢
達哥自己都頂唔順chatroom 啦「我都估到你地肯定即刻講係係係係係」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞