最近睇達哥打機,感覺同以前差好遠

245 回覆
130 Like 420 Dislike
4一定好過5
但近一兩年黎講 5都算玩得好笑弱智三寶
4故事嗰啲做得好啲所以睇落好睇啲,但達哥將5呢隻半爛game玩到叫睇得過嘅水平
今晚fifa定apex 想睇佢同兄弟玩apex
我都係想睇apex多啲同兄弟啲互動好正好好笑
回哂塘
好耐冇睇, 最近睇返發覺都多幾多觀眾講野幾難聽下, 又死蠢又垃圾
達哥講野都串咗
其實我覺得達哥質素一路都起度, 只不過影響質素既唔單止係達哥,
1. 達哥自己
2. 觀眾聊天室
3. 隻game 好唔好玩

呢三樣野係連鎖反應黎, 觀眾肯真心問下野 咪撚成日刷chatroom , 達哥唔會唔睇chatroom , 試問下你下下刷卡關, 369, 老實講都刷左好幾年仲點睇, 無營養得水份, 睇黎都無咩意思, 久而久之, 真心想問野既巴打又沉底

一個人其實唔係真係日日都有話題, 你睇番之前d片好多時都笑位都係chatroom d 巴打問, 跟住達仔答, 例如問有咩發達大計個類 , 先出現好多經典位

d遊戲更加係咁 你睇開好多達仔經典位, 其實好大部份都係隻game夠開放, 夠on9, 平平淡淡個類無咩位發揮
琴晚回應觀眾話開槍哂子彈果時真係串過馬撚
chatroom係咁劇透
pikachu
冇咁放呢個係真
諗起以前兩登點講聊天室多人多小學雞拉低UNDERGROUND DV水準
有人估再係咁會冇人睇
好多人個時話少人睇好,會變返以前

依家少左成一半人睇直播
大家覺得改善左幾多?
聽到佢把聲已經開心 我唔會要求太多,
同埋我唔覺得佢有咩大變,
最撚大鑊係依家少左果半就係打有質素留言既人
剩係既就堆on9仔
老實講洗369果d都算

係到屌達哥果堆真係on9 係到屌達拉布屌達on9果d
一味就想達哥speedrun 其他人又容易比人帶到風向
有日係咁洗個locker密碼 達哥唔理又繼續洗同屌
真係on撚9
下下比晒攻略去玩唔知有咩意思
其實達哥有幾款game啱佢stream
一種係啲sand box game 有好多位可以俾你亂玩嗰種 譬如係近期少少嘅far cry 又或者以前嘅GTA 訓教狗 just cause 之類(呢隻佢自己打3嗰陣都有講過 主線真係垃撚圾 但枝勾繩槍同神奇物理真係好好笑)
另一種就係恐怖game 睇佢瀨屎
但確chatroom多弱智係會令佢無心機玩 但慶幸佢唔係做商業game嘅時候都仲肯投放心機去玩 所以我自己見佢有啲大自由度嘅game都會坐定定睇
Hitman 真係呢一兩年睇達哥笑得最開懷嘅一隻game
由sleeping dog開始睇到而家
都起碼有七年定八年
成日都聽到d人話變質變質
先唔講佢個人係唔係因為紅左先變質

七年時間
問下你自己七年前同七年後有無變化先
達朝第一智將
*acting
睇過兩日

浪費人生

先講遊戲部份

佢好多時為卡而卡,一d智障都過到既位佢都要拉布

悶到仆街加浪費時間

聯天室更加唔洗講,成堆人洗頻,基本零內容

到口才

足球個陣還可以,幾多ff

打單機game 個陣其實唔算太有趣,可能同不停重複打同一關有關

結論:自己打機好過
琴日入殮房
又係呢d非黑即白留言 樓主又冇話唔支持 討論下都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞