[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(31)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
咁總監大人又真係好高質素嘅
學識淵博 長袖善舞嘅超級荀盤
放工望下手機差啲忍唔住嗌咗出嚟
第一次收到通知阿淳喺IG讚我個留言

我IG無寫長文出po嗰啲,只係去佢啲po like同留言,有時我留言都過咗佢出po幾粒鐘先寫出嚟估唔到佢都會睇同讚好感動 多謝你阿淳
仲有長情又專一!

266 心戰
大小姐出咗強制上堂通知書俾水水叫佢一定要上Dr.Ma嘅堂
所以俾保安部帶咗落嚟上車上堂 怎料...
龔水CP線正式開始嘅一集
我決定用呢張相嚟打開龔水地圖嘅序幕
雖然龔生喺架車入面呢張相冇佢份
-
D2 Place One - 荔枝角站D2出口(我覺得係因為咁先叫D2 Place)
喺開心速遞入面係接龍集團公司門口
(我去嗰陣仲見到前幾日大小姐同輝輝同佢合照嘅嗰幾個假人)
樓下5層係商場 再上係寫字樓
商場入面有本地創意市集 請多多支持本地創作
-
大概喺503嘅時候我已經想去晒所有龔水外景點打卡
但單純打卡又好似太單調 無端端有個idea閃入腦裏面 就開始咗你哋見到嘅呢個龔水地圖計劃
但真正實行先發現好難好難...
絕對係玩死自己...
所以拖咗咁耐 拖到龔水都開始拍拖先開始Post
而且因為角度問題(有啲角度我懷疑劇組係企出馬路影...)大部分相都對得唔啱位/有幾張影到有啲炒車
請見諒
*注意:龔水地圖入面有好多地方係喺民居附近/辦公地方附近,想去踩點嘅麻煩保持安靜,做個有公德心嘅龔水黨

好想去齊咁多地方

推上去
絲好有心呀
辛苦哂食蕉連皮絲
好有心呀
呢個真係 "不能只有我看到"
龔水地圖呢個概念真係好正! 絲打好波!
係愛
好似次次去大廳講野都比人unlike,返到取暖....
我開始實行咗冇耐都覺得如果我對龔水冇愛我應該即時就放棄咗 難影到癡線
印埋劇照出嚟
d2 place出得太密我都唔記得咗266同479都有呢度外景
好勁啊!
呢個絕對係大工程!
我本身儲落嘅相就係差個中環碼頭同赤柱唔知邊度!你琴晚幫咗我好大忙thanks so much!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞