[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(31)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
食蕉連皮絲個龔水map好勁
我通常只能趁lunchtime衝下收視loop多幾次龔水

#534嘅勇敢水固然好正,但hold back龔其實都好man
講真學employee話齋,你氹(呃)下個女仔話會放佢喺第一位其實根本唔會被發現,但見到阿龔嘅不屑同一再猶豫,就知道佢值得擁有天真水嘅愛。瞬間感動~~

呢兩個表情完美解釋番#479之後阿龔嘅各種態度,原來所有作死行為已經唔再係小學雞為咗引女神注意,而係由佔有變做守護,由喜歡變成愛嘅體現。所以宜家再睇番佢啲花式作死會有多一份心痛,對佢哋終成眷屬亦會有多一份感觸~~~

(明嘴賤暗解圍系列)

(其實要搵過期暖包咪仲難過買份新嘅)

(藉口嘅嘢龔生要幾多有幾多)

(「普通同事」就係我幫咗你之後就會有「報酬」)

(係真唔係啊咁易中?!)

......不能盡錄,編劇好波

Btw #536遲鈍嘅熊家眾人麻煩睇睇自己喺#279嗰食花生反應

唔通冇咗大家姐班友真係連人類本能(八卦)都冇鬼埋 
日常許願龔善過招
係愛呀!!! 太有心啦絲
為咗follow你,糾結緊洗唔洗開番個龔水account先
笑死我啦你
又tune得幾光張相
起底組
你照Follow我又唔自爆我都唔知係你㗎
我怕羞呀嘛 又少遇到佢live,就算live留言都睇唔到 (我又唔會洗版式咁留) 同埋可能我留得太正經
等睇上星期收視
正經留言都得啦BTW
真係睇㗎
看完又感動多一次
534表白,固然我最鍾意的係中環那一幕,但係阿龔面對阿爸話你要去呃/氹個女仔話佢係自己心目中第一位,而阿龔並無咁樣聽阿爸的說話的那一幕,亦係真心令我感動的一個位,他明白雙下巴天使對自己有幾重要,自己亦有幾鍾意(愛)呢位天真可愛有義氣的天使,所以佢唔願意去欺騙對方,認為自己無法做到將媽呢空放係No.1呢一點,所以無論如何都唔去表白,就算自己有幾愛對方,都寧願默默守護,因為唔想hurt到對方,呢份愛係長久以來的累積,亦係一份成熟的愛啊

熊家人啊,快點清醒啦!
驚有時忍唔住會想comment
絲你實在太勁啦
等食懶人包
我不嬲用主acc玩
其實我都係用主account的
但534太激動瘋狂post咗一堆story之後班仆街friend成日實力恥笑我 唔識野~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞