[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(31)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
其實搞情侶套餐會賣唔出
所以應該唔會搞
公開情侶得龍家班友同david阿叔
個pool太細賺唔到錢
可能阿水誤會阿龔同另外一個女人行得太近
霸氣向公眾講
龔燁係我男友!妳!咪再搞我條仔

阿龔就係後面甜笑到
如果我唔係cap圖嘅時候mark住邊個打邊個我諗我都未必啱
髮型題其實未諗到點出好,大家有冇提議
呢早圖應該要加埋計画通り喺佢個樣隔離
珍姐話無難道
髮型係咪都係得時序嘅玩法?
e.g 回水嗰陣個髮型,蔣小海髮型,藍調好似一集都幾個髮型
其實講就話準備好間尺
但真係要問”今日龔燁gel高咗幾吋?”
我覺得係有啲難度

玩髮型排序?
尤其係回水後,龔燁髮型上其實差異性上已經好細
我覺得
佢哋係物鳩星都追
大小姐除咗可以鬧兩句
最多就係調阿龔走唔比兩個人見到面
或者介紹幾個公子哥兒比阿水
不過放咗工就管唔到啦
當初博香都拆唔散

反而Jenny會無啦啦整撻瘌
搞場大龍鳳整死佢眼中釘
如果John比Helen最後一席話點醒同Jenny斷纜
龔水呢個時候公開
Jenny一定心理不平衡出黎搞事
不過佢嘅往積都係撻Q多
玩人玩著自己想睇添
救命啊,打左一半都冇,睇黎要瞓醒再chur chur先出到篇文
文筆好差唔識表達
同埋講樣嘅話佢兩個都睇落young過實際年紀
呢點最認同
大小姐仲係誤會阿龔係二房人,不過呢樣根本唔係事實。我估公開咗應該會講下龔水點去令大小姐消除對阿龔嘅敵意,大小姐應該想拉攏阿龔不過總監大人咁世界仔係唔會擺明埋邊一房堆,阿龔會俾大小姐知道佢唔係二房人就夠,目的係唔想大小姐難為阿水啫 因為阿龔唔同博士,佢真係打緊接龍工又唔可以去得咁盡

至於Jenny536雖然無現身但居然會主動提出叫阿龔負責新加坡project,都係想拉攏阿龔架啦。同埋刻意唔安排Jenny見到而家嘅龔水住,因為Jenny係公司唯一知阿龔暗戀阿水嘅人,唔會連佢都發雞盲啦啩 所以我估俾Jenny見到以為龔水唔想俾人知拍拖以為咁可以用嚟威脅阿龔,不過阿龔超想人知結果Jenny又助龔啦

阿水咁鐘意FF,搵集講佢FF下幾年後嘅生活 (其實佢之前都F過不過嗰時未拍拖)生咗一堆小學雞出嚟都應該幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞