[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(31)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
Hi 我是最近有入這個討論區 近日追睇熊家的第一集,是想了解整個開心速遞的人物關係和睇到所有演員出色演技。最令我入迷的處境劇是卡拉屋企和同事三分親,直到開心速遞的賤精來了才開始追劇,因為工作關係和自己一直有爭取社會上的事件故好少睇爵山視,開心速遞多數是上網追睇故有好多未必會了解,故大家多包涵
我未關開ac之前都係做cd rom架,直到stanley成日講連登,我先忍唔住開ac同大家傾
我未開ac之前都係做cd rom架,直到stanley成日講連登,我先忍唔住開ac同大家傾
唔係有加密嘅話,我其實惗住做一世cd rom

我都係原先諗住做CD rom,但真心想搵人傾下龔水先千辛萬苦咁搵email開account
星期一記得去主po呀各位
hi..大家好,終於開到個account同大家一齊傾龔水
請大家多多指教
Welcome
應該唔會嘅,ig冇理由又咁快block人ac,難道啱啱先check 完又check?
Hi
上一頁先有個新會員同你個名係一對㗎
唔會啦 如果係大把人比ig block account
我岩岩見到啦

267 報仇記
「我以前都唔相信呢個世界仲有好人,直到遇到你囉」
「你唔信我呀嘛?學馬安珊話齋你望住我4分鐘,係真係假你望住我就知。」
節錄龔水海邊談心
-
上環一號梯台again
阿龔後面好高嗰棟係ICC,香港最高嘅建築物,有100層
-
我好鍾意呢一段,原諒我Post 2次呢個位
(我影咗3個角度,不過淨返嗰個有機會先再Post)
阿龔第一次同媽呢空講佢屋企嘅事
亦都同媽呢空講佢唔係奸 只係保護自己
好鍾意佢哋2個每次小爭執嗰陣,其實阿龔底嗰句都係想同媽呢空講人世險惡,想叫佢保護自己
一直都覺得水水需要嘅唔係一個只會處處就晒佢嘅"暖男"
而係一個喺適當時候可以提醒下佢嘅男人
阿龔正正就係呢個對的人
-
*注意:龔水地圖入面有好多地方係喺民居附近/辦公地方附近,想去踩點嘅麻煩保持安靜,做個有公德心嘅龔水黨
多謝食蕉連皮絲嘅分享,龔水真係好多外景,等下個月有時間同男朋友一齊去打卡先
想知講d咩要加密架[url][/url]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞