[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(31)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
拍拖時間最短但可能最早結婚
三對一齊結婚感覺係tvb最鍾意搞嘅大結局
不過劇組有心可能會想創新都唔定
三對一齊一來太趕 剪得唔好就會太碎
我想睇佢哋點玩新郎啊
龔水真係好多野寫
對於婚後生唔生b都可能有排討論
我其實期待緊佢哋奉子成婚㗎
咁快買定
感覺如果唔出第三者龔水應該係開心速遞係之後劇情裡面發展最順利嘅cp
希望唔好出認真嗰啲第三者
搵cao總派下膠咪算囉
奉子成婚似係安仔會做嘅野多啲
年少氣盛血氣方剛仲要兩邊都有遺傳
起碼加到真情咁上下集數先得
啊龔都係少年龔
霸道龔+少年龔+成年龔會出現啲乜真係估唔到
自從見到張雙人床相關ff就開始了
安仔嗰邊就算屋企冇曬人都唔敢可能真係要搵翻個動機俾佢哋 可能真係太細個
龔生感覺佢間apartment隨時ready
龔水應該鬧交當情趣
真正影響到兩個關係可能有野講唔開冷戰
但我又想像唔到兩個仲有咩機會冷戰
其實之前每次冷戰都係出自阿龔態度
阿水啲脾氣黎得快去得快又易氹
阿龔解開心結之後應該冇野阻到佢只會更加厚顏無恥
所以兩個試用期過咗之後可以直入教堂
無記錯的話, 屬雞嘅阿龔都係37/38歲啫, 都係血氣方剛嘅年紀, 而且, 由佢响534最後10分鐘嘅表現睇嚟, 其實佢都係有潛質奉子成婚喎~
自從一嘴以表白後,
乜都有可能了
一到夜晚大家d淫根出曬嚟
少年龔係536已經翻左嚟
咁安分守記點會奉子成婚
一路覺得536佢地嘅相處係中學生嗰種puppy love
有其父必有其子
佢地經歷咁多野先一齊,加上阿龔咁愛阿水,有第三者唔make sense
好想曹總出黎派膠,依家阿水為廿蚊唔認男朋友,好想睇阿水自爆自己係阿龔女朋友,而阿龔唔再為公司生意,係曹總面前認咗佢
龔燁成日都恨不得即刻同全世界公佈
都似係阿水係唔覺意情況吓自爆咗然後龔生係後面甜笑
想睇阿水自爆+1
初戀cafe搞情侶套餐就搞掂
不過尋寶圖班人又會以為水水搵呀龔笨
阿龔個樣應該係咁
其實我幾鍾意佢地為咗廿蚊玩地下情個設定,編劇想寫地下情但唔想咁老套用大房二房做藉口。

面對大小姐,龔水二人都無打算隱瞞,證明佢地喺對方心目中嘅地位係高過工作,小大姐都阻止唔到。
宜家先知呢啲係5P字, 謝謝提醒
佢個咀角會笑到落唔翻嚟
阿龔嗰4張劇照題, 真心難, 睇左咁多次, 單獨出真係好難分, sat絲真係好勁
頭髮題, 間尺已預備, 希望啱用, 唔好度錯
見到張奸笑圖,我好想睇阿龔跣水水一鑊,然後搞到水水自爆
可以笑幾日
好似我地loop 534咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞