[本地足球] 2018/19 港超聯, 亞協及香港隊討論區 (84)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
蒙古首仗僅負朝鮮 孫銘謙:對方球員搏命又硬淨

蒙古昨日僅以1球不敵朝鮮,安頓稱視察敵軍比賽後,發現對方的決定力強得令人難以置信,「孫銘」亦相信港隊明日會迎來硬仗,「感覺蒙古全隊球員都很硬淨、很搏,每球都如視死如歸一樣,所以球員都要準備好跟他們硬碰。」「孫銘」首仗未能把握機會取得入球,這位前鋒自責未能協助球隊,但強調埋門信心未有受損,反而激起鬥心,「大家都知道首場失分,對出線很大影響,所以都目標明確,渴望今仗全取3分,去仗的挫折,更激發明天取勝的決心!」
難得認同你呀
你想想你浪費多少金錢保養傑志足球中心?
用來曬太陽而已!
安頓:正選名單會有變動

港隊需於5日內連戰3場,安頓指經歷首場賽事後,部份球員有輕傷,需待今晚或明早再確定可否披甲,承認或會更改出場名單,「我不希望作出很大的變動,但會注入一些新球員及活力,去仗後備上陣的球員都有好表現,證明他們已準備好隨時候命,這是一個好的現象。」

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E9%AB%94%E8%82%B2/309682/%E6%B8%AF%E8%B6%B3-u23%E4%BA%9E%E9%8C%A6%E5%A4%96-%E5%AD%AB%E9%8A%98%E8%AC%99%E7%82%BA%E5%A4%B1%E6%A9%9F%E8%87%AA%E8%B2%AC-%E6%BA%96%E5%82%99%E5%A5%BD%E8%B7%9F%E8%92%99%E5%8F%A4%E7%A1%AC%E7%A2%B0
百二蚊唔撚係問題
請科爛條廢老再加個下唔鋸
5pcs攞嚟搵銀架
大把人租場
你估真係咁宏大
不嬲理性
講真,佢下下企係F7啲位
畀佢真係死路一條
人又過唔到,你企咁邊托咩
G持爛華會拆埋佢起樓
俾落盲眼位俾佢試下好過啦 俾佢佢過唔到人係佢問題
係中間撞咪又係斷
唔打闊啲死路一條
講人數點講都輸
東方拎咗黎用,一場唔知有無一千人
亞冠啦,都係得一萬左右
點說服人留底一個坐滿四萬人既球場
好撚廢呀我國
打中間啦hi你
夠你廢咩
下下想用波一係俾唔到 一係俾到個波又唔夠力隊友冇得做
等多幾年就本地啦
石門無咗 你咪無咗個假日好去處?
問題係搞完大球場一定會攞灣仔運動場起樓,何來多咗運動場用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞