[本地足球] 2018/19 港超聯, 亞協及香港隊討論區 (84)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實一仔係傑志都係俾啲活力間老人院姐 唔係真係勁到咁勁呀?
傑仔盡哂力
除左入波,
已經成日補位,陳晉一俾對手打爆
唔係一早輸幾球
其實鄭兆均真心幾好 點解理文同呢場又係後備係咪重疊晒
陳晉一技術同抗壓力都未夠踢

咁樣格硬出佢都未必好事, 包括埋傑志用佢踢亞冠

好彩宜家D fans少左屌同多左鼓勵
點解u隊咁耐都培養唔到個左閘出嚟
大家會想屌出佢個個多啲
柏文:

新加坡可以作客打和日本0-0, 和香港1隊 1-1,贏大馬 1-0 咁佢地青訓當然唔差喇 ! 不過下場作客主隊肯定仲難踢,始終球迷同天氣已經係一個困難!

我都估到冇郭Sir 帶領下 今日香港U22未必贏到!

#香港有機會三場不勝
#今次唔贏朝鮮肯定出唔到線
btw, 葉頌朗 已離開職業
足總改革呢四隻大字由幾幾年講到而家
mycujoo播北韓對蒙古又咁撚順嘅
我覺得腳總果班人以為win完省港杯就以為好勁好大期望,實程廣東隊廢

準備唔夠
教練又托大又調動慢
今日兩閘表現差,
羅梓左閘 fat哥右閘好好多
打北韓後防仲危,北韓d球員高大又有隊型
真係要大執
明玩鳩你班香港人
矮撚
你見龍仔都冇出
話時話 黃金一代仲有mark kaiser踢緊加拿大版嘅ncaa
有勇無謀
陳晉一 頂多u 19 level,揠苗助長
操下先
佳佳
鄭兆均 茹子 龍仔
胡晉銘 Remi
孫銘 傑仔 煒廉 fat gor
JJ

對北韓有冇得打
我霖, J了
徐宏傑賽後遭對手打背 「球證正常一定見到」

香港對新加坡全場賽事,新加坡都有不少小動作,如防守角球罰球時總輕易倒地,但球證亦會吹罰港隊;開賽不久,新加坡球員亦開始偶爾以言語挑釁港隊球員,到下半場初段起,兩軍不斷出現零星衝突,甚至完場後兩軍握手亦爆口角,令氣氛一度緊張。

徐宏傑賽後解釋,新加坡球員在今仗任何時候都很多小動作:「賽後握手時經過,後背也被打了一槌,是認真地打,就更加躁。」已在中甲效力逾一季的「傑仔」坦言,在中甲也未見這種情況,但認為更大原因是球證未能及時控制:「這些動作,無論場內場外,球證正常也一定見到,有少許覺得是球證執法的問題,導致這情況。」
我賭對日本20分鐘冇失波
真心睇上半場覺得除咗安永佳開波on99送張黃牌 整體都係坡仔茅香港波真係應該參考下mma埔
虛火
我賭我島今日u23打日韓被大炒la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞