無辜被曾樂彤問候我地老母!需要一個道歉

810 回覆
1829 Like 44 Dislike
游學修教條女屌啲網民觀眾係咩玩法
公眾人物黎架
俾人話下就EQ低到 要問候人娘親
新人都已經惡成咁
遲下做到一姐仲得了既 (雖然無可能會做到)
兩個一齊收皮最啱數
謝文欣都正
新人嚟
如果係新人
一俾人懷疑佢咪嘴就問候人老母
咁佢都幾唔識做人
真唱假唱都好
咪人老母真係講唔過去

仲有啊游生
嬲就屌鳩人唔叫真性情
叫EQ低咋
eq嚟講真係要叫佢學吓周秀娜,次次俾人追問哩樣嗰樣咪又係好有禮貌咁回應,我覺得佢都好真性情唔做作喎
所以而家娜姐
咁成功 賺咁多錢
唔係賣身 真係靠自己
好欣賞佢
連登咁反一反 條女紅硬
最搞笑係一開頭條女出道就幫手護航
到今日網民被問候老母
游生一路都係覺得我地眼紅唔抵得佢條女
大佬啊你條女唱到咁都做到歌星大把人睇唔過眼唔係單純haters/痴線西攻擊佢囉
不如你幫你條女諗下點解佢犯眾憎啦
本身鍾意游生 見佢一講親佢條女就歪理連篇 好失望

同埋同意樓上有絲打講唔係你努力就得
係時候認清自己實力做返啲啱你嘅嘢啦曾小姐
先唔講樣衰
一聽就知咪咀
cd version都咁撚難聽
練左咁耐就係跳隻白痴舞

仲有衝出黎柒條仔
2個一齊收皮啦
佢個隻都唔算舞
行行企企擺下pose
重要完全手腳唔協調咁款
睇到都尷尬
壓唔到場又學人做明星歌手
大佬 唔係才藝表演啊
唔幫曾樂彤係一回事
但周秀娜俾李家誠包架喎
乜唔係李兆基咩?
係喎
一時忘記左
JC唱得 不過一緊張就食屎
娜姐真係好正!成功 回覆次次都好得體
boeylo_ttyiu
佢ex好靚仔
個YouTube channel 做起咗好似就散咗
講真可能佢真係自己睇翻片先知咪左咀 佢個耳機同現場聲唔一致 謝安琪耳機有問題 佢個個都有問題唔出奇
佢出道之前又話清泉最靚既beauty blogger呢加就轉曬軚
留明睇下過幾年 又會有人開po 香港人唔值得擁有曾樂彤啦

利申 覺得佢唱歌未去好聽 要繼續努力 但樣唔覺有問題 唔理係咪整容
講緊佢作為新人都大大聲咪人老母啊
拉埋Kay嗰搭黎講個耳機有問題唔會合理左架喎
其實佢發正音
係nlm
好多人講錯做llm
撇除其他
我覺得佢呢樣值得一讚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞