無辜被曾樂彤問候我地老母!需要一個道歉

810 回覆
1829 Like 44 Dislike
don't make stupid peoples to be famous
屌你老母,以後都唔撚聽
韓國果d係有底聲 但係咪都好大聲
唱得衰係會聽到 但佢咪完嘴仲話自己唱Live
根本話佢嘅句句都係事實
條仔就最鍾意話人haters 搞事針對條女
做得出又唔撚認,又要威又要屌
Live 都唔敢留底呀 淆撚到佢
本身都覺得件事冇乜嘢
而家佢條仔加埋把口
即刻覺得好柒懶撚係情聖咁"當唱比我一個聽"
英雄主義MK仔"嬲咪屌9佢地囉"
條女同英皇比佢害死
逼到行清純路線嘅女講粗口

呢句真係笑撚死行清純路線姐 唔代表你條女真係清純架嘛啊嬌當年夠係行清純路線
笑死
你上網search —>金像獎 游學修
睇下佢啲戲
你個名
唔好咁啦 佢真係以為自己係才子嚟
唔撚識d醜八怪......

推推推

快雪咗條八婆佢
我諗曾樂彤係想講佢真係有真唱
(但墊底把聲大到乜咁)
墊到咁同咪嘴有乜分別唔好夾硬嚟得唔得

畀人質疑就mic人lm,係咪痴咗線?
呢句嘢邊個實力派歌手講都唔啱啦
更何況佢只係個冇實力嘅新人 咁撚串?

游學修條撚樣又學人講道理搏光環
冇你嘅事又出嚟做正義撚,你老婆咩而家

咪唔咪嘴都係畀人串下,又冇人身攻擊
條女唱歌難聽係事實,咪嘴都係事實
真性情係咁用㗎?
都啱,真性情放出嚟等網民知你條女格幾衰都啱

咁失言都唔洗道歉
娛樂圈真係好撈
游學修 你洗咩食d豬西
醒下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞