無辜被曾樂彤問候我地老母!需要一個道歉

810 回覆
1829 Like 44 Dislike
喂 佢做得明星就應該知,
有咩說話應說,有咩說話不可說,
用普通人同佢明星身分去比較係咪牽強左d
而且上面都有人po到,佢咪人老母之後無收聲,
繼續同人鋼上鋼,就算自己無錯都唔係咁樣回應大眾囉。

普通人要為自己負責任,明星係要為大眾負責任,
呢個同佢地得到既關注成正比
咁點解李嘉欣要俾人鬧咁多年?
兩件垃圾一齊影相
垃圾臭雞 游學修快撚d 同佢分手
影衰哂
佢之前整完容塊面尖到勁怪 比人話佢整容個下巴好核突 佢都可以死撐話係箍牙打一大篇野屌返人轉頭唔認啦 何況咪嘴
啱啱先係ig護航完
講句出口博出位咋
依加佢咪成功咗
比人鬧起碼都叫有人識
講句粗口博出位咋
依加佢咪成功咗
比人鬧起碼都叫有人識
好想佢收皮啊
滾出娛樂圈 唔好教壞下一代
滾之前要同我地大眾道歉
哦講真性情就合理化屌人老母?
游學修又係弱智
自己係公眾人物講說話前同上網出post
唔識自己過濾下先出?
這個是必需的
游學修
你返工表現得唔好
有人批評你
唔檢討下點解會發生
就鬧左人先 問候人老母
因為覺得自己係真性情
你覺得這樣是對嗎??

游學修好型呀 深夜出post護花 幫條女擋箭好man呀!!!!

收皮啦 篇文開頭隱晦幫條女解釋吓我都幾buy
愈碌愈落變咗由書面語到口語咁屌鳩人 串過馬撚
我由唔係haters都變撚咗hate啦
愈睇愈嬲 仲幫條女辣興更多火頭
篇文即係話緊你有份叫佢屌鳩啲觀眾同網民
依家咪搞咗埸關公災難出嚟囉
條女都多得你唔小 柒咗就柒咗啦 唔洗兜啦
1個eq低 2個eq低 兩個都無腦 mk仔女近朱者赤近墨者黑
發夢之前佢開live 唔小心㩒咗入去
見到佢下巴仔勁尖 差唔多90度角
忍唔住留言 話個下巴好怪 勁尖
佢本身笑住一睇到個cm就西面唔出聲
下巴仔有冇整過啲咩 大家明眼人 心照啦
2個咁冇家教又冇品既人
更加唔好比佢停呀
紅極必反 依句未聽過咩
我地依家幫你製造緊noise 等多啲人識你
如果唔係分分鐘冇人識你㗎
仲唔快啲多謝我地仲咪我地老母
垃圾學人做歌手樣又唔掂唱又唔掂人格又唔掂
其實咪得咁明顯 仲兜啲咩
tlt都係番去做youtuber啦 平時post片cover下咪幾好
把聲根本就登唔上大台有啲野唔係話你努力左個結果就一定好你估得你一個努力咩?
有啲野唔得就唔得 勉強冇幸福
eq仲要低到咁 學咩人做明星呀
做明星獲得虛榮感呢樣野都要講資格你未夠班呀
喂呀 仲有林家謙 佢好有才華 作曲作詞 出左好多好歌
佢首下一位前度 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞