無辜被曾樂彤問候我地老母!需要一個道歉

810 回覆
1829 Like 44 Dislike
唔理你係咪咪咀
但你唱歌真係好難聽
佢個樣成隻八哥咁嘅😂
講真可能佢真係自己睇翻片先知咪左咀 佢個耳機同現場聲唔一致 謝安琪耳機有問題 佢個個都有問題唔出奇
佢出道之前又話清泉最靚既beauty blogger呢加就轉曬軚
留明睇下過幾年 又會有人開po 香港人唔值得擁有曾樂彤啦

利申 覺得佢唱歌未去好聽 要繼續努力 但樣唔覺有問題 唔理係咪整容

未聽過
平行時空
ig: ramos_h

真心好撚高汁 係街見過真人
咁低eq 啱啱出道無地位無人氣就搞啲咁嘅嘢
睇嚟佢都唔玩得耐㗎嘞
我都係
好似袁偉豪同咗張寶兒一齊就對袁無好感了
一定唔道歉啦

個個藝人道完歉都無好下場

反而啲日日屌人嗰啲先長做長有
你做得公眾人物就預左有人批評
呀kay ig都有俾人話啦 佢有冇問候人呀媽?
隻游學修又1999 話咩鼓勵佢屌9人
你害多佢兩錢重

游生仲記唔記得自己講過啲咩
你條女幾時退出娛樂圈 唔好污染視聽呀

Form 痴線西post
無留意開香港YouTuber同娛樂圈 小弟就唔係啲咩hater 但成件事一睇 條女咁樣點做到明星 唔紅比人話一話已經屌哂人老母 將來有啲名氣點算
而且問候人老母叫含蓄表達 咁以後見到條女del留言係咪又留多句delnlm 好含蓄咁表達唔想佢del人留言先 好心條仔唔好愈幫愈忙
過多幾年咪好似泳兒,鍾舒漫個啲咁囉
個工作人員係鬼提佢驚收唔到聲,係要你咪嘴咪撚畀人睇得出咋明知你咁唔得,公司咁幫你,仲要倒公司米咪人老母
咁撚低EQ冇品冇家教
冇撚做歌手啦返返你間垃圾房啦
係咪唔知YouTube 有你啲高水準live呀曾小姐?
一聽就知係咪咀嗱,當所有在座嘅人係on9 ?
#dnlm
游真係次次都越幫越忙 唔講好過講
又要做護花使者 但又只許州官放火 不許百姓點燈 條女問候我老母就無問題 我地開post講事實就唔得
仲要口口聲聲話自己條女表演無人睇 係廁所位
邊到有咪我地老母
想睇嗰句野
上面cap圖有個縮到好細嘅hashtag #micnlm
周國賢仲要話佢好man盲撐少陣
呢個真,睇到留意心諗做乜9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞