無辜被曾樂彤問候我地老母!需要一個道歉

810 回覆
1829 Like 44 Dislike
佢成日扮到懶隱晦咁嚟卸膊
講你就講白啲 你又敢講
扮咩隱晦即係冇吉士啦
講到自己咁撚敢作敢為 原來都只係咁咋?
玩埋自己前途
真係愈描愈黑
兩個都on9咪天生一對囉
蘇麗珊可能就係唔想再同條on9拍拖先分手
當時仲以為游學修係受害者
大佬呀邊有人真係想同on9一齊,除非係同類
主辦咁衰搞9曾樂彤咁係咪好應該去kkbox fb叫佢地解釋下
推到道歉
柒左就係柒左
認左去咪算,下次表演有改善令人改觀仲好
尊重係要自己得返黎
做野咁唔理性、又唔檢討
想做公眾人物? 你地都係收山啦
游生篇嘢連登仔好like既家樂bb同東方昇都like咗
其實做得公眾人物就係要承受哩啲嘢
根本已經唔係有冇咪咀嘅問題
而係作為公眾人物 你點樣去應對哩啲事 用咩態度去回應
正常人畀人屌老母 畀人話自己係雞都會好嬲要屌翻轉頭
但係你係公眾人物 你嘅客 你要討好嘅人係觀眾
就算你真係冇錯冇做到 你都唔可以咁樣對你需要討好嘅人
世界就係咁 冇咩唔公平 對與錯
你得罪人 你就係乜都輸哂
你可以澄清 但唔係用哩種態度澄清
蝕底嘅只會係自己

想屌返人轉頭嘅話 你只可以係一個普通人
了解下自己咩地位 擁有幾多先好為所欲為啦
林家謙唱得作曲又得 勁正!
其實游學修都知大家唔鐘意佢條女既主要原因
就係佢條女唱歌唔好聽又要做歌手
仲要有咁多資源投放落佢到

唉,都明游生係想保護自己女朋友,
平時佢都係有個句講個句,
但今次為左條女攪到埋自己
何必呢。。。
嘩,咁似班高官調轉嚟講
對pair真係襯到絕
好大既公關災難
游生好成功將火力集中喺佢身上而唔係暗星臭雞到
游學修由好感變反感 日日屌成日博同情
又比班半紅不黑既蛋散搏到出位
想轉移視線

好偉大好man 呀
On9仔
人哋話歡迎重溫佢嗰日段live
點解仲未有得睇
係咪蛋公司畀壓力kkbox
當日頭尾壓軸係旗下歌手
咁樣禁點還返個交代畀我哋老母呀
真係露哂底
好心游生收下把口啦
一而再、再而三咁幫條女幫到玩死自己
如果佢真係有經理人,好應該勸游生分手保平安
佢條仔係游學修?

呢啲fans都柒撚懞懞
游生話haters又跟著佢話人haters
而家觀眾有根有據點評nlm啊
唔撚接受批評
香港有呢啲低質fans就真係冇希望喇

Btw呢條女咁撚柒又弱智都23k followers
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞