無辜被曾樂彤問候我地老母!需要一個道歉

810 回覆
1829 Like 44 Dislike
就當唱給我一個人聽好了

哦,咁你自己攬返返去1對1聽囉。
觀眾唔需要一個,無情商無實力而又用藉口去合理化自己既所謂明星

遊學修打完段野只會令大家更加嬲,
兩個都無情商既真係好夾
如果佢又唱又跳都可以冇抖氣聲 又似cd嘅話
佢師姐容祖兒都要甘拜下風喎
joey果日又唱又跳都聽得出唔係好夠氣
Push
重點唔係有無假唱,而係大家質疑時用
#咪你老母 既態度
宜家做觀眾做到要俾明星問候老母
素顏(偽素顏)好樣衰
街邊執件都靚過佢
游學修之前已經試過幫條女屌網民真係唔俾批評架

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180619/mobile/bkn-20180619151054164-0619_00862_001.html
想屌佢條仔多啲 有冇ig
跳曬舞 少少氣聲都無
郭富城都唔得啦
世界變
明明自己做錯 都可以繼續話自己岩
全部話我既人都係屈我 有心憎我既人
即係咁
真性情唔係一個俾佢無啦啦屌人老母嘅藉口
佢話曬都係一個明星仔(利申無人識佢)大庭廣眾咪人老母 唔係覺得一句 我係咁㗎啦 真性情呀嘛 就大曬呀嘛?
李嘉欣段錄音都俾人笑咗咁多年啦 佢一句真性情就可以無事?
咪撚再用呢種偽「真性情」黎包裝無腦無智慧言行
依家已經唔係有冇咪嘴既問題 係俾人話兩句就要話人老母咁冇家教 eq咁低注定係娛樂圈收皮
叫自己條女咪人老母就得
我哋冇講佢老母 淨係話佢咪嘴俾佢鬧叫返佢道歉就唔得
既然遊生自己講明大家係聽到咪咀聲 咁觀眾屌佢有咩問題
觀眾會唔會咁得閒理你係唔係比公司"線"左鍋

根本呢件事曾樂彤可以處理得好好 一係唔回應 一係扮病
但佢偏偏屌人老母辣火頭
只能夠講 mk妹就係mk妹
其實有啲常識都唔會身為一個新人俾人話兩句就咪人老母 真性情唔係大曬
一係就好似張敬軒咁 唱到一半唔對路自己停唱 等其他人知音樂錯咗
再補一句 「張敬軒是絕對不會假唱的」
曾樂彤你夠膽就學你師兄講呢句
正呢
唔覺得咪人老母 係好含蓄地表達低谷情緒
同埋真性情唔係一個容許自己公開講粗口嘅理由
真性情亦唔見得等於粗口爛舌
只顯得你係一個幾咁冇修養嘅人
平時打造到自己個形象幾咁正面都冇用
我未見過一個藝人嬲會公開咁屌大眾老母
就算係TVB嘅二打六都唔會喇
面對抨撃都應該係藝人要識嘅嘢
咁樣只會令人更加覺得你唔配做公眾人物
又邊撚個樂彤呀?
呢排行性感搵老細埋單果個?
其實佢唔應該打篇野去護花
如果曾樂彤真係想努力令大眾改觀 佢出篇野去護花顯得佢搵幫拖咁 網民都即刻反感啦

仲要講到反佢係冇野搵野嚟搞咁
佢以前做youtuber都唔少人支持架
事實係依加佢唱歌真係唔好聽 作為歌手最基本嘅都做唔到 點支持得落?
依家女朋友
正評👍🏻 曾樂彤
負評👎🏻 佢依加條女
又咪嘴 又串人在先
依家比人屌返轉頭就扮慘
其實香港係咪無人講粗口架喇 咁大反應既
佢最多咪衰eq低
聖人咩 洗唔洗追住人黎鬧
我又覺得佢未蠢到會咪完咀仲自己拎番出黎講喎
望都望無人提啦 仲自己拎出黎解釋咩
eq係要練番黎既
下下就話人頂唔順叫人番youtube
你地好好eq唔講粗口個個耶穌黎架?
想知佢係咪真係有fans...
如果有人問我鍾意邊個明星,我話曾樂彤,諗起都覺得柒
講真 曾樂彤你係無樣無才華 最慘係無埋觀眾緣。仲要係撚咁捧佢上位,老是常出現,真係睇唔撚過眼,英皇你做乜撚野姐。新人黎講得一個係正。就係黃妍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞