Carousell 遇到戇鳩仔 點玩好?

1001 回覆
1483 Like 40 Dislike
但係玩到呢到收手未?家長都見埋我唔想下星期又多個小朋友跳樓
見完家長都我地做唔到d咩啦 學校同老師會教架啦
乜都拉埋自殺黎講
你係咪on L9?
佢考試唔合格連登仔係咪又要負責?
一定乜撚野都關佔中事添啊
關大愛撚咩事?咁而家玩到起哂底見哂家長仲有咩可以玩?你咁想玩不如你都玩埋一份唔好食完生出黎鳩up啦,你咁想玩玩大d你親自打比個細路教佢自殺,同佢講星期一返到學校全校都知你單野,你唔死避唔過呢單野
LM
我意思係玩到呢一刻喇問下樓主玩夠未姐
其實大家係咪唔知個分別係度?

如果你認為個細路上拍賣網乞對鞋既價值觀有問題,咁咪爽手D直接拒絕佢,叫佢返parttime又好、儲錢又好,教返好佢

依加出個400字offer,佢真心寫完,最後俾你地玩尻佢,又教到咩正確價值觀?

其他人睇到,都唔知邊個心地惡劣添。
我會咁睇鞋果度佢地玩到咁真係好仆街,但原來睇睇下佢野開30叫到上1800仲話唔知真定假又話假既唔好屌佢,咁即係假野多啦,明知假你照賣仲要貴撚過個真既,第二就算佢賣真既一手都唔會貴過個原價咁多啦,成件事佢錯多過岩,不過玩到通知埋學校見哂家長係咪差唔多要收手,起哂底佢同學都可能知,個人認為已經玩大左,我係驚玩玩下又死多件,咁你地同呢排日日都屌既仆街校長冇撚分別
覺得有問題嘅大愛撚麻煩出返去啦
開得post寫明玩鳩個on9就係咁架啦
呢度係child登,你估團契咩
同埋,嗰條柒頭F1真係有錯
關大愛撚咩事?咁而家玩到起哂底見哂家長仲有咩可以玩?你咁想玩不如你都玩埋一份唔好食完生出黎鳩up啦,你咁想玩玩大d你親自打比個細路教佢自殺,同佢講星期一返到學校全校都知你單野,你唔死避唔過呢單野
屌絕影兄一放lunch就鳩衝落去買撈麵睇住佢對波震下震下唔知想點
同學請安靜啦,再咁嘈冇得借卷㗎啦
賣老翻阿 犯法阿 得未?
樓主無做錯
先唔理教細路先
起碼等人提防上網賣假嘢/呃人
你可以睇#922樓我之後既回應

我quote個comment係頭幾頁,當然未有之後越爆越多野可以做比較。
似係nb996
撐獨木舟去到北韓
細佬喺羅氏讀,佢話條友喺學校已經因爲呢單嘢出曬名
已經明顯是機會主義者
只係小五
已經咁市儈同識手段
世上邊有咁多如果
你用長篇大論的時間追完post先發表偉論仲好啦,如果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞