Carousell 遇到戇鳩仔 點玩好?

1001 回覆
1483 Like 40 Dislike
大陸狗放上黎冇問題
some on??
200字都寫咁耐
叫佢寫200字 寫一世都寫唔完
仲有
樓主無心去幫人既,唔好諗住點撚鳩人先,如果個個係mk無禮貌柒頭狗公既,你玩佢無人有意見,但如果呢個真係一個窮困家庭既小五生呢?

如果你純粹見佢寫左個簡體字就撚鳩佢既

你都係著李寧嫁渣
可以送(你個屎忽)比我嗎?
咪撚送啦,話我黑心都係咁講
點知真定假 對白鞋睇落又新。加上可能係新移民支那,所以不了
樓主用埋啲柒頭做icon
https://carousell.com/hanichui3
對家都準備開post
post 名都一樣
carousell 遇到戇鳩仔 點玩好?
我重申多次 不勞而獲先係灌輸錯誤價值觀

不論係咪上交易網問,寫400字叫條件交換,係咪等價就取決於樓主心態,送係人情唔送係道理。交易網唔係件事既重點

唔好歪曲我意思
唔爭在叫佢用埋毛筆寫啦
升上中學之後都冇機會再寫,比個機會佢寫多啲
九成九呃尻你對鞋轉手啦
連登仔係街遇到乞錢黨係咪會俾晒副身家人
可能佢想利用樓主嘅同情心免費波鞋
叫佢用屎眼換啦
唔通用自己張證件相咩
個「畀」字用岩,但轉個頭又「对」
要提埋佢用科學毛筆會扣分架
上面d人咁撚易就信人
係唔係女user黎
我話我冇女好慘呀 你係唔係就比我屌?
我都會送

幫你老母送終
屌你老母
呢個細路係機會主義者,呢個年代,仲會唔會窮到鞋都買唔起對?仲要係為送俾呀哥而咁樣乞,雖然唔排除呢個可能性,但買唔起靚鞋都可以買平既鞋。

加上佢對白鞋唔見得人咩?睇落無穿無爛好新淨,只有一對鞋對一個小朋友黎講又有咩問題,其實諗深一層,有骨氣既人唔應該為對鞋折腰,唔係話個細路咁做係錯,但樓主應該教下佢香港唔係咁運作既!

但如果俾著我遇到佢證明到自己真係小五,又肯為對鞋肯寫繁體信,俾佢又有咩所謂都係佢努力換返黎,值得尊重
都有機會唔係新移民嘅
依家啲小學又要啲學生講普通話又要寫簡體可能佢淨係識咁寫
睇下佢有冇畀篇文你先啦
同佢有親呀家陣,窮就要送既話,咁非洲d細路咪要每人送一對
on9完未 樓主本身係賣野 唔係送野 乜春冇心去幫人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞