Carousell 遇到戇鳩仔 點玩好?

1001 回覆
1483 Like 40 Dislike
呃唔成就要原諒佢?
佢老豆老母教唔好就等老師社會警察教
其實都可以出去但唔meet佢
影個on9仔個樣上嚟開心share下
我幾時有話唔教 我幾時有話縱容
我係話教都應該咁教
你就真係痴撚左線
收皮啦大愛撚
呢個世界多d你咁既弱智就慘
呃人唔駛付出代價啊
大愛撚死出去
有咩咁弱智
你不分青紅皂白仲弱智啦on9
又報警又send email 去學校
個細路唔抵幫 但問心個句 唔洗玩咁大啊
咁大個麻煩搞著班老師

你說話零分唔好當人地閱讀理解零分先得嫁 而家做左既野咪就係send email 去學校 呀你又屌唔岩 咁你話三九唔識七既細路點教好
Btw send個email去學校你竟然諗到搞著班老師 我都唔知講咩好
推推推
呢個post 無一個人係撐個細路
只係叫大家唔好咁過份
原來咁就叫大愛 咁我諗你平時應該冇咩人愛你唔知愛係乜野
口口聲聲話要教個中一嘅人
你地真係為個細路好 定滿足自己批鬥嘅機會
真係想個細路好就收手啦
IG 大把人賣假野同呃錢啦
只係佢仲細個 唔知道個嚴重性
trick or treat?
佢唔夠錢,所以希望你送對新鞋比佢呀哥

就算係真都唔送得啦,講到好似老奉要幫佢咁
呢個世界係等價交換架
唔係話你好慘 人地就一定要幫你

不過點睇都覺得佢假
撚多佢幾下
我係話教都唔應該咁教 打漏隻字
你唔識睇翻上文下理自動補翻隻字
你唔好沖出嚟柒
咁撚細個就識出黎呃人 樓主搞大佢啦
呀聖人 咁請問幾時先可以教呀咁?
樓豬驚比人呃 放上黎問意見又話唔得
比人拆穿喇 你話連登仔冇資格教 咁咪搵佢學校教囉 又唔得 又麻煩老師 咁啲老師唔係應該教人正確價值觀咩?廢架?
到佢出黎社會 仲有邊個有資格教佢呀 佢老母呀?同佢老母講又話麻煩人地老母 咁邊個教呀 懲教教呀?咁你講哂啦屌
而家又冇人生攻擊佢 佢唔搞呢件事出黎就冇呢個post 全部都係以事論事
[url]真心問 咁應該點教
人仔細細價值觀就錯到咁 就算只係貪得意玩下 講大話博同情已經好大問題[/url]
暫時揾唔到有野噁心得過大愛撚
雖然條白痴仔又on9又抵死
但係度捉個F1 仔英文既仲撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞