Carousell 遇到戇鳩仔 點玩好?

1001 回覆
1483 Like 40 Dislike
中一都起底
我係個問個阿姨可唔可以買個小玩具俾我,返屋企俾老母打到仆街

頭嗰幾頁有好多同學仔幫手

頭嗰幾頁有好多同學仔幫手
好撚正

info@plklfc.edu.hk

笑到仆街
教訓咗就算啦,見佢都話唔會再呃人
中一仔實會貪玩叫佢寫篇悔過書就放過佢啦
再玩就變網絡欺凌
個𡃁仔應該知衰 連ig都冇撚埋
算啦小朋友貪玩 知錯就得啦
就係佢呢啲人利用人地同情心搞到社會冷漠曬
依家教訓佢,總好過等到佢大個真係做錯野坐監
我地都係陌生人,做唔到啲咩,「教」呢個責任只好交俾學生/家長去做
我只係同佢班主任分享呢件事,而以我讀過呢間撚屌中學六年既經驗,佢班主任絕對係一個開明既老師,相信佢會用最適當既方法去處理。
更大單野都有發生過,最後咪又係不了了之以學校既角度,最好就係大事化小,特別係呢啲撚屌自以為直資BAND 1英文中學
剩係會respect對入面某啲老師,對呢間野一啲好感都冇
講真如果我遇到呢個情況我真係有可能信佢,呢個社會有同情心既人已經唔多,而家連中學生都咁
學校*
屌你老尾成班金鍾m記仔蝦個中一學生
樓主 你都呃緊人扮送鞋實則玩佢喎
我唔係話個細路啱 但啱唔啱呢個問題由你把口問出嚟好諷刺
樓主有講過係真嘅會想送喎,又叫呃緊人?
係個細路唔比誠意仲被踢爆講大話喎?
你中學無講過大話同貪心過?
連登仔幾時變左聖人派
打手味濃 明明係條友扮可憐呃波鞋又賣假airport 睇黎你同余生幾熟
我覺得中段如果佢影對白色爛拖鞋出黎樓主會心郁郁考慮送俾佢,點知佢對白色新鞋
木地版 重要咁新淨
笑撚死 玩鳩返個騙徒 俾你講到樓主呃鳩人咁
你智商有冇80
認同要比機會佢改過
所以先要搞大佢 等學校同家長教
針唔拮到肉唔知痛 幫佢隱瞞佢一定有下次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞