Carousell 遇到戇鳩仔 點玩好?

1001 回覆
1483 Like 40 Dislike
同班主仼講係一定要
等老師親自教育下佢
但報警就做多左,而且警察都唔會show呢啲case
Send 個email 俾學校 叫學校留意下個別學生咪算

你睇下你自己#792講過d咩先啦 你就真係衝出黎柒啦 前言不對後語
根本連登仔做左既就係send email 成個post邊個人身攻擊批鬥個細路姐
反而係你連send 個email去學校都要批鬥連登仔炸下話
唔覺得咁樣有幾過份

自問我細個點都唔敢咁樣呃人野
而家只係比個教訓佢
以為上網呃人冇後果,冇人知佢係邊個唔洗負責
而家係話佢知天網恢恢,做咩都會有人知
同埋真係好不齒佢一個大話接一個大話
1. 中一話自己小五
2. 送比呀哥其實係自用/轉手?(都唔知係咪真係有呀哥)
3. 話自己屋企窮
4. 話自己讀免費學校

小朋友,如果你有睇post,我想同你講,做任何野之前,你都要諗諗後果 同埋為自己做過既野負責
不過我覺得唔洗send張圖話咩扮報警
同佢學校講已經夠

扮報警呢個呃人嘅行為同個細路一鳩樣
請問報左警未
估唔到連登都幾多聖母婊 又唔係送自己對鞋出去 緊係咁口響喇
仲有叫人唔好起底
屌唔起底撚知佢講大話
其實真係報得警 認真呢種細佬依家唔教大個左就係另一個幣少
賣假ipods仲咁醒識出語言偽術 滿口大話 大個左仲得了
sent
明明我中一嗰陣都係鳩下鳩下,最多都係昆老母交錢嗰陣交多幾廿蚊依家啲細路真係

佢手法純熟唔似第一次,依家唔濕佢一獲撚識驚咩
r/ihavereddit
入唔到佢校網 有無email提供阿 感覺樓主都算係易被人呃個種人
所以點解個世界仲有咁多電話騙案都有人上當
info@plklfc.edu.hk
我好窮 求送層樓比我
我真係窮架
你唔送請落地獄
呢啲仆街仔跳樓都唔使可憐
不如你送畀佢啦

讓埋間屋佢住啦懵撚
中一生就有光環可以特赦?
呃人之前唔會諗後果?
之後果六年點行係佢咎由自取
成年人出到黎犯左法有案底,想搵份工間間公司都唔請你無得怪人
如果無一個深刻教訓,佢可能都係覺得不外如是姐
原來呃人最多咪比人係carousell屌句戇鳩仔姐
又可以呃下一個人
lm
中一仔係幾賤點呃人財產都好,有你呢個大愛撚原諒。好幸福。
你買過對波鞋呢個post可以完架啦。不如你買對送比佢(呀哥)啦
咁殺人殺唔成係咪唔駛坐監?
叫佢班主任直接同學校講啦

等佢嚟緊6年比人重度關注

讀得開心啲
F1仔唔教唔得
死都係要打JEN呢3個字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞