基督城槍手大喊subscribe to pewdiepie,pewdiepie正式玩完

271 回覆
830 Like 33 Dislike
點解波台班個人咁鐘意呢d post走哂出黎seek attention
search pewdiepie bridge pubg 應該有
其實一早俾人過左次
有撚用咩,啲傳媒一定會拉到係pew啲內容令到條友殺人
https://youtu.be/CO4WzLuOURg

搵到佢講個段clip
IS亂殺人就得 最多係班人權閪上網發表不滿 依家去到澳洲白人 全世界就不安好撚驚要煮撚死佢 睇唔透
如果早一兩日就俾t series爬頭
最多咪俾media同on9笑幾日
之後咪陣係正常運作
而家俾個痴線佬搞單咁既野衰收尾
仲要完全唔關自己事果下慘
cls 關佢咩事
其實真係好慘,依家搞到應該無人(youtubers)夠膽支持pdp
唔想連累自己
唔好玩喇
就算黑人單野都有大把人出黎撐pewdiepie
今次完全唔關佢事點會有人屌

個槍手連憲法第二修正案都支持,唔通NRA又比人反咩
I mean 係唔夠膽叫人sub2pdp
正常人都知兩件事根本無關係
都係果句,個槍手連憲法第二修正案都支持,唔通有人會因為咁而去反槍權?
重點唔係正常人信唔信,係媒體想唔想信
你咁細個學咩人上連登
咁係你將其他人睇為見風使舵嘅人姐
唔係個個人都學似你咁諗咁無原則嘅咁怕蝕抵
9 years old 係解pewds嘅fans呀
inside joke唔識就上下網google啦
堆媒體由頭到尾都係想搞鳩pewdiepie架喇
睇下SJW
真假難分
講埋啲生僻野要預人識
咁你common sense見到有人講 x years old自然好先入為主會覺得條友係介紹緊自己係幾歲啦,有咩識唔識
我只係覺得條友懶威啫
以為fake到人好叻
有common sense就夠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞