基督城槍手大喊subscribe to pewdiepie,pewdiepie正式玩完

271 回覆
830 Like 33 Dislike
咁都燒到
subscribe to pewdiepie
Shivam Garg
1 分鐘前
I unsubscribe you because your fan attack in newZealand 😡😡😡😡😡

THE KING MOHA
1 分鐘前
Racist

누울 알야
1 分鐘前
Unsubscribing you.. sorry
老實講, 因為呢件事而unsubscribe 嘅fans根本唔駛理
智商90都唔知有無
個人content creator有名有利卻冇權冇勢,擺明比人借機攻擊,連荷里活都要買左膠怕,pews死梗啦唉
其實T-series同Pewdiepie根本就兩邊都唔care個sub count
T-series係care既話係本土賣個電視廣告都過左啦
咩都入佢數
Pewds care 成日出片講
佢當講笑咁講咋真係care既話賣廣告既就係佢, 唔係mrbeast啦
好戇鳩
Pews上次都串鳩d 真9yr old
將對抗t-series變做 anti-indian hate
佢就係呢d人
9歲?
memes來 之前叫Bro 依家叫9yr old來稱呼subscribers
最少佢有底線
最多鳩up但心地係善良
又唔見佢認同中國, D人就去反共, 成班都弱智
我覺得呢班人先法西斯,民粹
槍手呼吸緊,係咪要ban氧氣?
Manson fans
傳媒想做鳩pewds咪將所有野blame落佢到
但智商正常既都知根本同佢毫無關係
左膠智商就係呢個Range㗎啦
同bot鬥點玩
每個印度人開youtube acc就自動sub t-series
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞