基督城槍手大喊subscribe to pewdiepie,pewdiepie正式玩完

271 回覆
830 Like 33 Dislike
其實左膠係咁狙擊佢有咩得益?
佢都賺夠,遲啲結完婚都有機會唔撈啦。

如果佢睇得開,其實真係可以好嘆
睇下meme,書,電影又可以出review
去下旅行出vlog又得
兩公婆煮下飯仔又得

基本上佢拍咩都有人睇
話時話pewds幫華為賣廣告, 連登仔點睇?

連登仔: 404
pew 而家post 一條片一日就有2M views 以上
佢就算乜sponser都冇都唔洗乞食

佢啲片成日俾人搞到冇錢分

都發左達啦

其實有冇啲認真啲嘅估算
計佢搵咗幾多

仲要計埋支出先準
其實Marzia啲project同ass賺唔賺到錢
話時話pewds幫華為賣廣告, 連登仔點睇?

連登仔: 404

但係一單還一單, 今次個槍手夠話最認同嘅國家係中國, 又唔見有人開POST話中國玩完
CLS
下次槍戰前大叫維尼之名
睇下啲媒體會唔會大肆宣揚

下次會到YouTube
根本唔可以入佢數 奧巴馬做總統嗰陣講過話警察做得唔啱 跟住有人去殺警察 都唔會入奧巴馬數啦 左膠double standard

可惜無腦既人仲多

左膠全部都無腦
除非個youtuber教唆佢咁做,否則邊有理由入去數?唔通我聽完演唱會後殺咗人,又入個歌手數咩?

當一大群左膠媒體狙擊你
而大眾又係一群無腦豬嘅時候
同一樣野講十次一百由唔係都會變成係
除非個youtuber教唆佢咁做,否則邊有理由入去數?唔通我聽完演唱會後殺咗人,又入個歌手數咩?

出個 title 叫

殺人狂竟是張學友擁躉 開槍後高呼「張學友萬歲」

唔死都一身蟻
跟住張學友 haters 就會群起攻之

以前倫伯哥哥影迷互片都入佢地數啦
呢個小丑早就應該收皮

人哋幾年賺咗嘅錢 分分鐘多過你成家人一世賺嘅錢 唔做咪退休囉
呢個小丑早就應該收皮

人哋幾年賺咗嘅錢 分分鐘多過你成家人一世賺嘅錢 唔做咪退休囉

邊駛幾年
http://1251481829.vod2.myqcloud.com/6a1c59fbvodtransth1251481829/3ec85fb25285890786811643129/v.f40.mp4?t=5c8b6c35&rlimit=6&us=B1552632842013&sign=2d389bdb60c3a09bdf7e4170a82b36de
呢個小丑早就應該收皮

邊駛幾年

2M view都=2~8000$美金

當一大群左膠媒體狙擊你
而大眾又係一群無腦豬嘅時候

pewdiepie 係youtube 上引退呢件事?
狼來了得咁開心呀拿
堆媒體由頭到尾都係想搞鳩pewdiepie架喇
睇下SJW

究竟pdp做過d咩
一路都唔明點解media要死jer住佢

究竟pdp 做過d 咩
一路都唔明點解咁多打手,死都要撐條垃圾上位

高汁過大J
T series gogogo
鬼佬笑波子終於玩完

你搵個垃圾同佢比
下次有大獲野條友叫人subscribe 淋病,咁即係淋病指使
下次起香港搞野,大嗌我愛林鄭
睇條片睇佢咁講已經知出事了
啲media今次仲唔大大力轟pewds

可能反叛既浪潮更強呢
睇得pie唔通係主流媒體既haedcore fans咩

睇怕以後都冇meme review,太敏感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞