基督城槍手大喊subscribe to pewdiepie,pewdiepie正式玩完

271 回覆
830 Like 33 Dislike
如果可以好似佢咁紅我就唔介意做小丑
10後
Google完先知唔係假膠新聞
霉體有心做低人係唔講手段
都幾撚無辜
唔通真係要比T-series攞第一
睇條片睇佢咁講已經知出事了
啲media今次仲唔大大力轟pewds
睇條片聽到佢咁講已經知出事了
啲media今次仲唔大大力轟pewds
不嬲都係呢個時間跌
日際變化

自己睇下圖先
一開頭冇耐 係車未開始殺人果陣
Related:
YouTube’s most popular user amplified anti-Semitic rhetoric. Again.
https://www.vox.com/2018/12/13/18136253/pewdiepie-vs-tseries-links-to-white-supremacist-alt-right-redpill

有啲野係續啲續啲咁加埋
尤其佢個influence咁大
如果其中有0.01%係較為極端已經

無睇佢好耐
但前排去邊都見人留言話subscribe to pdp
仲煩過Twitter/YouTube 班BTS fans
睇笑波子仲好
咪講左中國
槍手話佢自己既ideology同中國好相似
根本係定律黎

For once, the person that will be called a fascist, is an actual fascist.

Wall Street Journal
槍手like 中國,pewdiepie
pewdiepie like tik tok
呢次仆街了
Youtube呢間垃圾應該針鳩死pews了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞