基督城槍手大喊subscribe to pewdiepie,pewdiepie正式玩完

271 回覆
830 Like 33 Dislike
究竟pdp做過d咩
一路都唔明點解media要死jer住佢
正常人夠唔會封殺pdp啦,YouTube 咪又係搞鳩felix都唔搞Logan Paul
之前單野已經大把controversy,依家搞埋呢單,想像唔到felix心理影響有幾大
唔通我係佢心裏面條蟲
要知佢果刻係想講自己今年九歲定係inside joke?
因為佢影響力真係大到威脅到"傳統"媒體
因為佢係YouTube 上最有influence嘅人,
而網媒 verge, wsj(我指佢地網媒嘅department) 等等嘅target audience就自自然然係作為majority 嘅青年人
若果pdp 個名係新聞headline到 個clickbate嘅效果一定好都你唔信
verge同huffpost 以d根本全部都係sjw
其實左膠係咁狙擊佢有咩得益?
佢都賺夠,遲啲結完婚都有機會唔撈啦。
好撚慘 乜都無做過又比人擺上枱
上邊果班講咁耐 請問pewdiepie被人過左未?
未就收一收啦
T series 派黎
difference上返25k
睇黎真係daily fluctuation
究竟pdp 做過d 咩
一路都唔明點解咁多打手,死都要撐條垃圾上位
想知其實9years old kid呢個meme點黎
好耐無追過佢 以前佢仲係好無聊玩amnesia/happy wheels嗰陣先睇緊
你唔記得unsubscribe埋右
快啲撳多次個subscribe掣去完全unsubscribe啦
有咩問題
支持得呢條友都係嗰啲咁嘅人㗎啦
只係呢單新聞出咗嚟
先令到人醒覺係呢樣嘢咋嘛
Alinity笑佢fan base係啲九歲細路
自己搵alinity係乜水
agger 正如有人恐襲叫真主萬歲 都係極少部分人想影響伊斯蘭教嘅聲譽 伊斯蘭教係蘑菇㗎
佢啲片成日俾人搞到冇錢分
都發左達啦
啲人覺得佢啲片好睇,欣賞呢個人咪幫佢

當然應該有啲係借機上位
有啲係盲目跟風

我都想知Elon Musk幫pew 拍片嗰陣係諗緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞