基督城槍手大喊subscribe to pewdiepie,pewdiepie正式玩完

271 回覆
830 Like 33 Dislike
有無個SOURCE?
搵唔到相關料
唉 難為PDP又中槍
唔好話個sub count
Pews不嬲都唔care
問題係呢件事
對pews既心理影響實好大
加上左膠同youtube 實針到佢死

自己既meme同屠殺案有關
點都會覺得好內疚
問題係今次sub gap到0唔可以再promote講Subscribe to pewdiepie
佢為一個9 yo, 我想起碼頂到90mil 買埋今次merch咋
https://youtu.be/qqVnWw4TxFw

一直升緊,跌auntie咩
睇完條片唔太恐怖但好撚暈
我睇完段片

佢係大屠殺段片開始30秒左右講嘅........

好心殺人就殺人都唔知無啦啦加句野博咩
段片係邊到有
我個人唔係想專登睇 但想睇下個殺手講嗰陣係點

btw個原因上面有個巴打post左reddit嘅人都講得岩
其實等於搵個替死鬼上場
已經取消左訂閱
琴晚兩個相差千幾sub
段片一開波佢係揸緊車去清真寺
頭30秒左右佢講左句Subscribe to pewdiepie
跟住就一路揸車揸到現場落車入寺殺人
其實嚴格講同件事無撚關
但leftard嘅野.........
咪就係博人講
佢唔咁拉埋基本上全地球都聽過嘅人(pewds)嘅話呢件事好可能淨係新聞報完啲人“哦, so what?”咁就算
而家咁樣拉埋pdp落水the verge嗰類mainstream media一定會插pewds同埋pewds自己都要回應去澄清
成件事就會spread到去pewds自己嗰89m嘅subscribers
係咪個阿差派槍手去做臭個朵
之前已經比T series超過左兩次啦 跟住又反彈返咋嘛
想知佢喺條片第幾分鐘講?
陰謀論 個槍手係t series嘅人
所以呢件事喺以make noise嚟講我覺得係好成功
加埋個篇8x頁嘅自白將佢自己塑造成“必要的惡”
令有相類感受(連登仔睇支那)(本身因蛔而有各種損失嘅歐洲人)(白人至上主意者)同情甚至支持
今次真係elon musket都就唔到
有冇試過比印度佬超越?
落左車之後 入廟之前
佢同marzia結婚前先整單咁甘嘅嘢
鄧佢慘 壓力肯定大到痴線
超過啦一早 好多人唔清唔楚就拉埋d野一齊講
原來仲係車度 記錯左 自膠
達哥上位靠今鋪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞