2019倚天屠龍記 (3) 逢星期三四五8pm及9pm更新

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
趙敏推無忌出去見止若,算唔算俾機會同訊號無忌,接納三人一齊
但楊過從來無動搖過,亦無講埋d曖味野

點會無
完顏萍
楊過聽他語氣溫和,伸手搭在她的肩頭,在她耳邊低聲道:“妹子,我求你一件事。”完顏萍芳心怦怦亂跳,已自料到三分,低聲問:“甚麼?”楊過道:“我要親親你的眼睛,你放心!我只親你的眼睛,別的甚麼也不犯你。”

公孫綠萼
那女郎道:“我不是甚麼美人,這谷中從來沒一人說過我美,你又何必取笑?”楊過長歎一聲,道:“唉,怪不得這山谷叫做絕情谷。但依我之見,還是改一個名字的好。”那女郎道:“改甚麼名字?”楊過道:“應該稱作盲人谷。”女郎奇道:“為甚麼?”楊過道:“你這麼美麗,他們卻不稱讚你,這谷中所居的不都是瞎子麼?”

郭芙
楊過笑道:“我瞧兩個都不好。”郭芙一怔,問道:“為甚麼?”楊過笑道:“若是他二人好了,我楊過還有指望麼?”

Ok 你啱

楊過係MK
張無忌係暖男
張無忌呢隻狗公
學下楊過過郭大俠啦

但係程英、陸無雙、公孫綠萼對楊過有好感
點解釋

楊過冇動搖係因為小龍女係女神
其他女只不過係一般靚女,點比
但係程英、陸無雙、公孫綠萼對楊過有好感
點解釋

楊過小龍女依段關係根本係超現實

其實楊過算唔刨老草

其實楊過算唔刨老草

都係大五年,唔算好多啦

其實楊過算唔刨老草

都係大五年,唔算好多啦

5年咁少咩
我太心急,一路睇緊見倒有疑問即刻問咗先

乜春都九陽神功護體,屈機到爆

我有九陽神功護體,
七傷拳傷唔倒我
周芷若吉我又唔驚
學乾坤大挪移幾粒鐘練到第七層
遲d喺武當中多次玄冥神掌都唔怕
而家連毒都唔會中

問你死未

你當作者親口話作品入面最勁既內功流架?

上面巴打只係睇左張無忌九陽神功初階版
不過九陽神功係怕利器嘅, 唔單止倚天劍插得入, 只要係利器都插得入

張無忌九陽神功內力好似滔滔江水延綿不斷
除左可以幫自己排毒療傷, 仲可以幫其他排毒療傷
莫講話七傷拳傷唔到張無忌, 張無忌仲可以即時幫崆峒派長老療內傷
除左可以幫自己驅風寒, 仲可以幫其他人化陰功、寒功、毒功
之後敵人個D陰毒內功, 通通可以係攻擊張無忌之後, 被張無忌化左去

唔單止咁, 張無忌九陽神功仲會防反鈍器, 即係張無忌訓係度, 有個人用刀背+內力劈張無忌, 把刀會反彈打死個人
*張無忌D女人係可以傷到佢

https://www.youtube.com/watch?v=se563p3PO3k&list=PLi9UVZfmqM6HOVMJAY1q8kL10nRnl1Puc&index=16
唔怪得可以反彈支法仗啦,果陣睇仲以為係鳩加上去
其實楊過算唔刨老草

都係大五年,唔算好多啦

5年咁少咩

楊過大約13歲上終南山,個時小龍女啱啱18歲生日
點會無
完顏萍
楊過聽他語氣溫和,伸手搭在她的肩頭,在她耳邊低聲道:“妹子,我求你一件事。”完顏萍芳心怦怦亂跳,已自料到三分,低聲問:“甚麼?”楊過道:“我要親親你的眼睛,你放心!我只親你的眼睛,別的甚麼也不犯你。”

公孫綠萼
那女郎道:“我不是甚麼美人,這谷中從來沒一人說過我美,你又何必取笑?”楊過長歎一聲,道:“唉,怪不得這山谷叫做絕情谷。但依我之見,還是改一個名字的好。”那女郎道:“改甚麼名字?”楊過道:“應該稱作盲人谷。”女郎奇道:“為甚麼?”楊過道:“你這麼美麗,他們卻不稱讚你,這谷中所居的不都是瞎子麼?”

郭芙
楊過笑道:“我瞧兩個都不好。”郭芙一怔,問道:“為甚麼?”楊過笑道:“若是他二人好了,我楊過還有指望麼?”

Ok 你啱

楊過係MK
張無忌係暖男

你地明顯漏左一個重要角色, 因為楊過終身不嫁嘅郭襄

楊過如果係張無忌咁, 應該一早溝左郭芙變左第二本小說
郭芙直到小說就快完, 求楊過救佢夫君
先醒覺自己最恨楊過愛錫

張無忌無可能似楊過, 因為唔可能寫第二本小說主角好似之前個本咁
24集喺地牢果part敏敏真係
正常人應該忍唔住姦左佢
你當作者親口話作品入面最勁既內功流架?

上面巴打只係睇左張無忌九陽神功初階版
不過九陽神功係怕利器嘅, 唔單止倚天劍插得入, 只要係利器都插得入

張無忌九陽神功內力好似滔滔江水延綿不斷
除左可以幫自己排毒療傷, 仲可以幫其他排毒療傷
莫講話七傷拳傷唔到張無忌, 張無忌仲可以即時幫崆峒派長老療內傷
除左可以幫自己驅風寒, 仲可以幫其他人化陰功、寒功、毒功
之後敵人個D陰毒內功, 通通可以係攻擊張無忌之後, 被張無忌化左去

唔單止咁, 張無忌九陽神功仲會防反鈍器, 即係張無忌訓係度, 有個人用刀背+內力劈張無忌, 把刀會反彈打死個人
*張無忌D女人係可以傷到佢

https://www.youtube.com/watch?v=se563p3PO3k&list=PLi9UVZfmqM6HOVMJAY1q8kL10nRnl1Puc&index=16
唔怪得可以反彈支法仗啦,果陣睇仲以為係鳩加上去

的確係金庸設定左呢個能力
不過龍爪手和尚仲使乜拎杖, CUT咁多嘢又多此一加
呢套劇我無睇過, 就咁睇D武術指導差係為左遷就D核突特效搞到笑片咁, 仲要傷口左右倒轉
高圓圓好似中學未識化妝個D清純學生妹咁

有無人睇緊cctvb版吊癮
https://www.youtube.com/watch?v=wkNqq72yM80

夜晚餓等我餵飽你啦芷若bb
各花入各眼
其實我覺得不悔係最靚
所以佢要同六叔一齊即刻唔想睇
各花入各眼
其實我覺得不悔係最靚

不悔
各花入各眼
其實我覺得不悔係最靚

屎忽痕Wiki左楊不悔
仲生左b
代入返去套劇,六叔癱嘅,咪即係不悔妹妹做主動
各花入各眼
其實我覺得不悔係最靚

屎忽痕Wiki左楊不悔
仲生左b

用咗黑玉斷續膏之後好返
各花入各眼
其實我覺得不悔係最靚

屎忽痕Wiki左楊不悔
仲生左b

殘廢餐
止若妹妹

今晚又無得睇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞