2019倚天屠龍記 (3) 逢星期三四五8pm及9pm更新

1001 回覆
21 Like 19 Dislike

敏敏沉船了

佢發姣個樣睇到我扯左

#metoo

J死人....

J呀J呀 好快無戲份
其實張無忌係咪已經無對手
開外掛開得好勁

係得果劍傷過佢
之後冇傷過
趙敏:你欺負我,你欺負我個PART又喊又笑,丁死人
點解無人貼玩腳圖
趙敏:你欺負我,你欺負我個PART又喊又笑,丁死人
點解無人貼玩腳圖

困地牢果幕好想大叫 對門唔係推開係拉架
玩腳個幕又再創新經典
呢版趙敏含羞搭搭個幕真係似到十足十
點解明教班人打百幾個元兵都要攪咁多野既?
唔知有冇記錯當年個神屌大俠一陣就砍過千隻耳仔喎
呢個趙敏做得好好
拍得住賈靜雯
呢2集半粒鐘睇哂, 唔睇直播選擇完全正確。
宋遠橋 .... 係唔係做過全真教畜.... 又穿越

佢都係全真裡面正常一兩個
武當樣全部都勁猥瑣

得宋遠橋最正常

宋遠橋射鵰果陣先慘
浸水解毒浸足成個禮拜

仲要賤哥哥搵藥嗰陣起我不歸去
敏敏!
係街冇得睇住

我記得趙敏好快對無忌有好感,玩完腳更加沉曬船

班女女個個都斯德哥爾摩症候群
一個俾人咬完就鍾意左人
一個俾人玩完腳又鍾意左人
一個拮完人心口又鍾意左人

我覺得你搞錯左, 根本無女人被張無忌蝦過, 張無忌份人咁心軟
最好改編做敏敏殺死張無忌之後做第二個武則天

你睇下原著先啦, 朱元璋就係借紹敏公主反張無忌
玩下腳就溝到女,各位師兄學到野未?連送禮都唔洗

首先你要係「拳王+主教+醫師」喎
都係09版何琢言做小昭最正
不悔真係正到痴線

今版個六叔
不悔不如都係跟住佢老豆

六叔個樣真係好柒
咁多個最柒 唔怪得紀曉芙都唔揀佢

原著嚟講
紀曉芙同殷6俠都係廿幾歲, 而楊逍已經40.
紀曉芙被派去搵屠龍刀, 楊逍只係死纏紀曉芙, 之後就話佢失左身同秘密生埋仔.
楊不悔出場個陣十歲, 楊逍仲大過滅絕5歲.
光明頂個陣, 楊不悔17, 殷6俠40左右, 楊逍已經接近60.
所以小說中, 兩母女都係戀父

只不過依個劇集擺明加重楊逍戲份, 仲將滅絕自己搶嘅倚天劍改成係楊逍
第21集應該係全劇高潮

希望唔好好似3掌咁爛啦

套戲嘢, 武功唔睇好, 感情線好多註腳
慢鏡強勢回歸

今集算係打得好睇
張無忌識瞬間轉移閃黎閃去

慢鏡睇阿叔阿伯飛唔係幾好睇。
另前睇開華山都係一男一女點解變左一高一矮男人?
侏儒人工平啲?

原著係一高一矮
一男一女係崑崙派
敏敏!

好想玩腳
其實係咪小說都係咁描述
因為期待左好耐 但打黎打去都係拳打腳踢咁
無用過乾坤大挪移

首先內功本身係假嘢嚟:
要怕得好, 一定要好似打機咁, 多左D帶唔同光嘅氣流, 覆蓋係D人身上
咁先睇到乾坤大挪移係點將敵人拳腳內力傳去其他地方.

所以最好都係睇返小說
趙敏個配音難聽過本身條女自己吧聲咁多既 成日八婆咁
金庸筆下 女主一個真壞人都冇
趙敏殺咁多人 最後會寫到佢為世所迫

周芷若其實都算係真壞人,只不過係殷離命大死唔去

佢寫到周芷若對師命難從咁
又唔想比張無忌知佢拎咗刀劍
佢都好慘呀
好似係咁

原著好多伏筆寫周芷若名利欲強, 比愛張無忌更甚, 非師命難違咁簡單
更周不時恩將仇報
周芷若插張無忌係預計佢會避, 張無忌係預計周芷若好似紀曉芙咁愛佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞