沈陣營第二百一十一期 - 故熊西邊,人道是,香江判官恆指

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

沈門最高指示

徙置區大堂公告

沈門朝聖區,新入門必讀

https://lihkg.com/thread/390469/page/1

2018近照

大家繼續happy等大師兄回歸,新入黎既d j 圖唔該放得好d。
last post

沈陣營第二百一十期 - 大PUT沽去,倉淘盡,千古中環人物

https://lihkg.com/thread/1050520/page/1
唔覺意發現左新post

師父\|/
恭喜師傅!!!
五痕又中!!!
\|/
\|/
\|/
沈門師兄弟洗唔洗上東網撐師父場
師父\|/
唔洗!
師傅enjoy俾人挑戰
香江判官
\|/
師父 :挑,股災我都未驚過,驚你班on9網民
拜一拜師父先
追沽輸到pk係應該既,唔撚關我事
英國國會表決會唔會做第二次脫歐公投
咪輸打贏要咁ON9啦
快撚啲脫歐啦
攬住歐洲班左膠有撚用咩
有得第二次就有N次,無窮無盡,投票要錢而對實際冇好處,唔知會唔會真係又投過?
外資撤走,TM豐田已經講咗冇協議脫歐會結束喺英國嘅生產基地
消息指軟銀及豐田領投財團磋商向Uber自駕汽車部門投資10億美元

AASTOCKS AASTOCKS2019年3月14日
外電消息報道,軟銀集團旗下「願景基金」(Vision Fund)及豐田汽車領投的財團,有意向Uber旗下自動駕駛汽車部門投資10億美元或以上,收購Uber自動駕駛部門的少數股份,交易對Uber自動駕駛汽車部門的估值高達100億美元。

豐田去年已向Uber注資5億美元拓展自動駕駛汽車。(ca/u)~

阿思達克財經新聞
網址: www.aastocks.com
\|/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞