【突發】億萬富豪鍾培生豪宅大公開

559 回覆
84 Like 471 Dislike
真係有依啲奇人
我細妹讀ive幼教果陣時佢有個同學屋企開礦公司
一讀完ive就去美國結婚再返香港生仔
香港啲條例唔會比你份圖則搞到咁
唔係香港無切雞師
係條例限死哂
Toyz係未入英皇之前已經搞掂左單官司啦,好似話而家呢個戰隊之前仲有個老細,不過好似個老細洗黑錢搞到資金凍結之後被迫撤資個電競戰隊,好彩有英皇接手,如果唔係已經收咗皮,當年佢哋兩個嘅合約事件喺台灣好多人討論,但toyz嘅人氣已經高過成隊hke,我諗鐘生自己都唔想繼續鬥落去,求其用啲錢解決就算
係啦,唔特別啦,不過上面連登仔連條軚都買唔起又未坐過法拉利就話488唔特別
一適捱緊
[部落衝突:皇室戰爭]
開服五日就齊卡滿LV 鬼唔識佢
果陣見到就想笑
全部GAME都係要課金先有實力
爐石都有技巧/觀念可言 ,所以你睇下佢項紀錄其實爐石只係全金卡第一人,傳說都上唔到(小弟無玩但有FD上到,個FD課得唔多)

皇室戰爭果陣我開季都有玩 以開季而言 課得多就=齊卡爆LV(抽到卡仲要升張卡先勁)
要去到後尾平衡好少少同埋課金差距無咁大先有技術
但係最開始係15日=一個賽季,3個賽季=45日,就係開服果45日佢先可以靠課金有咁高既排位
去到第3個月(印象中SEASON7),佢已經排到30之後(始終隔得太耐,可能有出入,但肯定前10都無)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞